lauantai 13. toukokuuta 2023

Vauvan "huone"Viikolla 30 ollaan ja ostettiin pinnasänky sekä hyllyt vauvan nurkkaukseen <3.

(Viikolla 30 vauva on n. 40cm pitkä ja 1,5kg).45m2:n kaksiossa, pikku kodissa sai melkein tehdä taikoja että saatiin vauvalle oma nurkkaus mahtumaan. Mutta siinä se nyt on, lähes valmiina.

Pinnasänky ja hyllyt lipaston päällä ostettiin viikolla Ikeasta. Koska lipasto on lähemmäksi 15v. vanha, jo edelliseen kotiin hankittu, on sen valkoinen väri ajan saatossa kellastunut. Tästä syystä päädyimme vaaleanharmaaseen pinnasänkyyn. Jos pinnasänky olisi ollut puhtaan valkoinen, olisi lipasto näyttänyt varmasti aivan keltaiselta. 

Vaikka hyllyt ovatkin puhtaamman vaaleat lipastoon verrattuna, siinä eri valkoisten väri lähekkäin ei niin itseä häiritse. 

Saattaa olla että alimman hyllyn alle hankimme vielä muutaman koukun tai tangon johon saa mm. koukkuja roikkumaan. Tämmöinen löytyy esim. Ikeasta keittiöosastolta mm. messinginvärisenä, Hultarp nimisenä. Tätä mietittiin ja katsottiin kun sänkyä ja hyllyjä oltiin ostamassa, mutta päätettiin ettei niitä vielä hankita ennenkuin nähdään ensin miltä pelkät hyllyt näyttää. Ja näyttää ainakin omasta mielestä kivalta jo näinkin :). 


Tauluun meinaan tilata vielä uuden julisteen Deseniolta. 


Pienet vaatteet ovat pesty ja pääsevät pian lipaston ylimpään laatikkoon omiin lokeroihinsa. 

Vielä pari jotain nättiä koria täytyy ostaa vaipoille ja vauvanhoitovälineille, kuten rasvoille, voiteille, pumpulipuikoille jne. Mutta muuten alkaa vauvan nurkkaus olla valmiina :). 


Täällä on hankinnat hyvällä mallilla. Imetystyynyn meinaan vielä hankkia, ja senkin olen valmiiksi katsonut minkä tilaan. 

Toki kaikenlaista pientä on vielä hankkimatta, kuten juuri ne kaikki vauvan hoitoon tarvittavat voiteet ja rasvat, vaippoja, veden lämpömittari kylpyä varten jne. Mutta ne kerkiää hankkia vielä myöhemmin. 


Koti alkaa näyttää pikkuhiljaa lapsiperheen kodilta :). 

Kyllähän täällä vähän ahdasta on, mutta kyllä me pärjätään sen aikaa kun on tarvis.

Ollaan vitsailtu että me muutetaan sänkymme kanssa sitten olkkariin kun tarvitaan se kunnon lastenhuone, jos ei olla vielä isompaa kotia löydetty :D. 


Viimeksi tänään kävimme yhtä myynnissä olevaa omakotitaloa katsomassa. Joka oli kyllä aivan super kaunis ja meidän toiveita ja makua vastaava. Omasta mielestä se oli ihan täydellinen ja olisin voinut muuttaa sinne heti <3 :D. 

Sijaintia lähinnä tässä mietitään, tämä ei ollut niillä sijainneilla mistä kotia ollaan etsitty, mutta ei tämä kyllä kaukanakaan ollut ajallisesti, mun työmatka pitenisi n. 5 minuuttia eli vajaa 10 minuutista n. 15 minuuttiin. 


Vaikka kumpikin meistä talosta tykkäsi ihan älyttömän paljon (se oli oikeasti aika täydellinen), ei se varmaan meidän tuleva koti ole, valitettavasti. Näytöllä oli ihan älyttömän paljon muitakin katsojia ja tarjouksia taisi olla tullut jo useampi vaikka olikin ensi näyttö kyseessä. 

Näin se melkein täällä etelässä menee. Niitä helmiä tulee todella harvoin myyntiin, ja sitten kun tulee, on siellä vähintään 10 tehnyt tarjouksen. 

Vähän meinasi kyllä alkaa mökötyttää näytön jälkeen :D kun se koti oli oikeasti TODELLA UPEA (Täydellisin ja hienoin mitä ollaan tähän asti käyty katsomassa) ja samaa aikaa tajusi että koska me ei olla tänään valmiita tekemään siitä sijainnin takia tarjousta, ollaan me pois tästä "pelistä". 


Mutta niinkuin sanottu, me sitten muutetaan sänkymme kanssa olohuoneeseen ja laitetaan kerrossänkyjä makkariin lastenhuoneeseen jos ei isompaa kotia ala löytymään :D. 

(Haluan mä tämän nähdä :D ). 


Vauva ei onneksi ymmärrä miten ahtaasti me tällä hetkellä asutaan, se on pääasia. 


Ihanaa iltaa, kesä alkoi nyt <3.
TiinaFacebook

Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti