lauantai 20. toukokuuta 2023

Kaunis odotus 3D / 4D ultraSydän on ollut tänään kyllä niin pakahtumaisillaan, rakkaudesta <3.Käytiin tänään 3D / 4D ultrassa. Juuri meillä tuli 30 viikkoa täyteen ja aloitetaan vko 31.


Normaalisti tämä ultra suositellaan tehtävän 24-28 viikoilla, mutta sen voi toki tehdä myöhemminkin, näkyvyys ei välttämättä ole vaan enää niin hyvä myöhemmillä viikoilla. 
Lapsiveden määrä sekä vauvan asento vaikuttaa minkälaisen näkyvyyden vauvasta saa. 


Ihan raskauden alkumetreillä pidettiin tätä itsestäänselvänä, että mennään viikoilla 24-28 ilman muuta katsomaan tähän 3d/4d ultraan meidän pienokaista. 

Sitten kun meille joka kerta on sanottu Naistenklinikalla siitä kuinka vilkas neiti meillä on, että jopa rakenneultra tehtiin meillä kaksi kertaa (eri päivinä) kun neiti ei paikoillaan ollut hetkeäkään :D, ajateltiin että ehkä me jätetään väliin sitten se 3D / 4D ultra. Ehkä siinä ei mitään kunnolla nähtäisi jos tämä neiti ei paikoillaan ollenkaan ole. 


No, viikko sitten yksi ystäväni oli käynyt tässä 3D /4D ultrassa ja ihastelin hänen kuvaansa heidän pikkuisesta ja kyselin sitten missä he kävivät jne. 
Yllätyin edullisesta hinnasta, sillä yleensä (lääkäriasemilla) hinta on vähintään kaksin verroin kalliimpi kun tämä. 
Instassa olin tähän paikkaan törmännyt, mutta en aiemmin ollut tutustunut tämän paikan palveluihin sen enempää. 

Normaalisti hinta on (lääkäriasemilla) alkaen 350€ tällä 3D / 4D ultralla, kun täällä missä me kävimme, hinta on 134€ (30 min.), sekä 177€ (50 min.). Eli siis todella paljon edullisempi. 
No, mikä tämä paikka nyt sitten on missä me käytiin :)? 


Tätä on kuulkaa todella ilo suositella, sillä kätilön palvelu jo puhelimessa, vastaanotto paikanpäällä, kuin itse 50 minuuttia kestänyt käynti todella ihanan ja herttaisen ammattilaisen käsissä oli todella lämmintä, aitoa ja välittävää. Kaunis odotus on sekä Helsingissä Esplanadilla, että Vantaan Kivistössä ja me käytiin Helsingissä. Soitin tosiaan alkuviikosta ja kyselin mitä mieltä kätilö on, onko 30-31 viikolla aivan liian myöhäistä tulla käymään. Vastaus oli että "tietenkään ei voi mitään luvata, mutta puhelimessa ollut kätilö oli kuulemma saanut parhaat kuvat joskus 34 viikkoisesta pienestä kun lapsivettä oli äidillä ollut vielä kunnolla". 


No me tästä innostuttiin ja varattiin heti aika. Varattiin varuiksi tuo 50 minuutin aika jotta varmasti olisi kunnolla aikaa, jos tämä pieni ikiliikkuja vaan pyörii siellä masussa taukoamatta :). Ja onneksi tosiaan mentiin, tämä oli aivan ihana kokemus kaikkinensa <3.Saatiin 50 minuutin ajalla nähdä meidän pientä kunnolla ja saatiin paljon suloisia kuvia hänestä, sekä videoita. Eli koko ultra on meillä muistitikulla tallessa jonka saimme sitten itselle. 

Onnenkyyneleet valuivat kyllä monta kertaa poskille <3.


Käynnin jälkeen ajettiin suoraan valokuvausliikkeeseen jossa sitten käytiin tulostamassa kuvat jotka saatiin mukaan samantien. Sen tiedän että Kivistön Kaunis odotus paikassa on joku uusi erilainen laite josta viikko sitten muistitikun lisäksi oli saanut myös viisi kuvaa puhelimeen jonkun koodin avulla. Ystäväni oli siis käynyt täällä, niin siksi tiedän. Espalla tätä laitetta ei ollut (ainakaan vielä), mutta tämä ei meitä haitannut yhtään, saatiin kuitenkin muistitikku kuvineen. Tässä halusin teille nyt jakaa pari kuvaa meidän pienestä, Samun luvalla :). 

Vauvan synnyttyä todennäköisesti en kuitenkaan tule hänestä kasvoja näyttämään. 
Tämä on aihe joka jakaa itsellä ristiriitaisia tuntemuksia. Tykkään itse seurata perhe blogeja missä lasten kasvot näkyvät kunnolla, sillä mikä onkaan niin ihanaa kun suloiset lapset, mutta koska netti ei aina ole kaunis paikka, koen että pidämme lapsemme kasvot suojattuina blogista tai ainakin niin ettei ne ihan tunnistettavasti näy. 


Mutta tämä Kaunis odotus oli sen sijaan todella kaunis paikka <3.

Iso lämmin suositus vielä KAUNIS ODOTUS paikalle, niin oli kaunis vastaanotto ja ihanin palvelu mitä odottaa saattaa, 

Lämmin kiitos vielä Kätilö Heidille niin ihanasta palvelusta <3.


Tiina


Facebook
Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti