perjantai 12. toukokuuta 2023

Rahi ja Kirsikkapuita
Aurinkoista alkuiltaa :).


Meidän olohuone on saanut uuden rahin. Ja vähän oikeastaan "sattuman kaupalta" tai sitten olin vaan mainoksen uhri ;).

Jokatapauksessa tämä on osoittautunut jo nyt todella hyväksi hankinnaksi, ja myös edulliseksi. 


Olimme ajatelleet olohuoneeseen alunperin Hakolan Moon rahia (isoa). Olen sitä pitkään ihaillut ja aina ajatellut, että semmoinen meille vielä joku päivä tulee. Kun myytiin meidän olohuoneen pöytä, ajattelin sen ajan olevan nyt kun tämä rahi tulisi meille. Mutta eipä ollut, vieläkään. 

Käytiin näitä Moon raheja katsomassa ja todettiin että rahi jota nyt tähän elämäntilanteeseen ja tarpeeseen ajateltiin, ei ehkä Moon rahi olisikaan se paras mahdollinen. 

Sohvalla vauvan imettämistä / syöttämistä varten olisi jalat varmasti kiva saada joskus ylös (ja ihan muutenkin) ja rahi saisi olla helposti liikuteltava, mitä yhdellä jalalla tai kädellä pystyisi siirtämään. Moon rahi ei sitten ollut tämmöinen, vaikka se niin kaunis ja monipuoliselta rahilta vaihtopäällismahdollisuuksineen vaikuttikin olevan. 

Moon rahi oli nyt tässä kohtaa unohdettava. 


No mutta, sitten meni pari viikkoa ja bongasin Askon mainoksesta tämän samanlaisen Elsa-rahin mitä meillä edellisessä kodissakin oli valkoisena kunnes joku koirista nosti jalkansa siihen (pissasi) ja rahi lensi roskiin kun en saanut sitä kunnolla puhtaaksi pestyä.


Enpä edes tullut ajatelleeksi ennen tämän mainoksen näkemistä että se rahihan oli kevyt ja helppo liikuteltava. Olin unohtanut koko tämän rahin. 

Näytin Samulle rahia ja kysyin mitä hän siitä ajattelisi? Samuhan tykästyi siihen heti ja tykästyttiin kumpikin vielä tähän samaan vihreään väriin. No se olisi sitten varmasti siinä :).


Ja niin se oli. Rahi oli vielä mukavasti tarjouksessa 39,95€ hintaan. Värejä oli useita, mutta tämä vihreä tuntui nyt täysin oikealta meille :).

Ollaan kumpikin tykästytty tuohon Oliivin vihreään väriin, mietittiin jopa vauvalle vaunuja Oliivin vihreän sävyssä kun vaunuja ostettiin.Meidän olohuoneen ikkunasta on tällä hetkellä muutenkin aivan ihana väriloisto ulos. 

Sen lisäksi että puiden lehdet ovat auenneet, on meidän takapihan puistossa olevat Kirsikkapuut täydessä kukassa. 


Tämmöistä tänne, kaikki on hyvin ja 29 viikkoa tuli juuri täyteen ja päästään raskausviikolle 30. Ajatella, vain kymmenisen viikkoa enää laskettuun aikaan jos vauva sinne asti edes malttaa masussa olla :). Ihanaa kesäistä iltaa <3.
Tiina
Facebook

Instagram


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti