sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Stokke flexi bath 3 in 1
























Vauvan ammeeksi meille valikoitui Stokken flexi bath kylpyamme, 3 in 1 settinä jossa on amme, kylpytuki vauvalle, sekä ammejalat. 


Ammetta ja ammeen jalkoja myydään myös erikseen.
Ammetta on kahta kokoa josta tämä on pienempi amme joka sopii yhteen noiden ammejalkojen kanssa. 

Ammetta on myös eri värejä, mutta meille valikoitui valko-harmaa. Ja hyvä näin, sillä amme tulee olemaan meillä esillä olohuoneessa :D. 


Mulla kävi meinaan pieni "moka". 


Olin suunnitellut ja mitannut ammeen pysyvästi meidän mini kylpyhuoneeseen lasihyllyjen alle missä meillä on ollut tuo valkoinen korivaunu. Korivaunun oli tarkoitus siirtyä muualle kun amme saapuu. 

No kun amme saapui samaa aikaa vaunujen ja turvakaukalon kanssa ja kun sen kasasimme ja veimme kylpyhuoneeseen, ei amme mahtunutkaan siihen nurkkaukseen. 

Olin aivan hämilläni koska olin aivan 100% varma että olin mitannut ammeen mitat oikein ja sen piti mahtua ihan helposti siihen ja muutaman sentin jäädä vielä rakoakin. 

No siinä mietimme mitä tehdään, amme ei nyt jokatapauksessa siihen mahdu ja joko palautamme sen ja ostamme pienemmän tai pidämme sen. 


Avasin netin ja yritin löytää pienemmillä mitoilla olevaa jalallista ammetta ja totesin ettei mikään muukaan tähän mahdu mitä markkinoilla on. 

Tässä kohtaa olin vielä enemmän hämilläni koska olin katsonut myös yhtä toista mallia meille tuon Stokken ammeen lisäksi ja mitannut myös sen mahtuvaksi.


No sitten mulla välähti, ns. lamppu syttyi päässä. 

Mähän olen mitannut nämä ammeet ennen kuin viime vuoden lopulla tehtiin se pieni kylpyhuoneen freesaus, jossa uusittiin mm. vanha lavuaari kaapilliseen lavuaariin. 

No sehän selitti tämän, mä olin jo aivan ihmeissäni mitä tässä on tapahtunut :D. 


Vanha lavuaarihan oli totta tosiaan paljon pienempi leveydeltään, ja mulle oli vaan jäänyt mieleen se että olen mitannut, että kyllä tämä amme meille mahtuu. 

No, koska emme löytäneet yhtään jalallista ammetta mikä olisi tuohon kylpyhuoneen nurkkaukseen mahtunut tämän lavuaarin kanssa, päätimme pitää tämän Stokken ammeen. Niinkin vähästä kun muutamasta sentistä se jäi kiinni että olisi siihen mahtunut, mutta muutama sentti siinä oli juurikin liikaa pituutta siihen. 


Ammeen onneksi saa kasaan. Ja se olikin syy miksi juuri tämän ammeen ostimme. Sen saa kasaan yhdessä ammeen jalkojen kanssa, sekä kummankin tietenkin myös erikseen. 

Amme ei silti kasaan taitettunakaan mahdu kunnolla meillä tuohon mini kylppäriin, mutta mahtuu se melkein suihkukaappiin ollessaan kasassa.

Se on kuitenkin tässä arjessa osoittautunut hieman "ärsyttäväksi" sitä siirrellä aamuin illoin ahtaassa tilassa edestakaisin, joten se on nyt olohuoneessa :D. 

Kenellä nyt ei yksi kylpyamme olohuoneeseen mahtuisi :D. 

Sitten kun meille tulee vieraita, saa se mennä kylpyhuoneeseen, mutta taisi siitä nyt tulla vakikaluste tässä asunnossa olohuoneessa :D. 

Miten se menikään "Sopu sijaa antaa", Heh. 


On saanut tämä koti ihan uuden nimityksen nyt viimeisten viikkojen aikana, "Sopu sijaa antaa koti" :). 

Ja nyt kun amme ei tuohon kylpyhuoneen nurkkaukseen mahtunut, saa korivaunu siihen jäädä vauvan tarvikkeita varten. 


Olisihan ammeita ollut jalattomiakin, mutta Samu totesi ettei me nyt enää tämän (40v.) ikäisinä ruveta kyykkimään jos ei ole pakko :D. 
Eikä se olisi edes tätä tilannetta nyt auttanut, jos amme olisi lattialla, mahtuu sinne korkeintaan pelkkä pieni amme, mutta ei ketään kylvettämään. 


Kylvetys meillä tulee siis myös tapahtumaan eteisessä tässä kodissa, kuten näette, tuo kylppäri on niin mini, että ei amme sinne mahdu. Ainut paikka olisi ollut tuo nurkkaus hyllyjen alla. 

Joten meillä kylvetään eteisessä tai keittiössä. 


Kylpylelut on pikku-T:n aikaisia kun hän oli pieni ja meillä hoidossa vanhassa kodissa. Meillä oli silloin nimenomaan semmoinen lattialla oleva perus amme kun kylpyhuonekin oli  paljon isompi ja aina meillä kylvettiin iltaisin :). Sen ammeen myin muutossa mutta lelut säästin :). 




Täällä on 31 viikkoa vauvalla täynnä ja aloitettu vko 32 :). 
Niin se aika vaan käy vähiin ja reilu kahdeksan viikkoa on enää laskettuun aikaan :). 

Kaikki on täällä edelleen hyvin ja kotosalla ollaan yhdessä paketissa <3.



Mukavaa sunnuntaita kaikille <3.






Tiina





Facebook
Instagram












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti