maanantai 19. syyskuuta 2016

Terassin laajennushaaveita













Viikko alkoi täällä kuumeessa - flunssa kaatoi mut täysin eilen vaikka kuinka yritin sitä taistella vastaan.

"Kuumehuuruissa" tänään sohvan nurkassa vilttiin käpertyneenä ajatukset pyörivät kodin ympärillä.
Olen jo useammassa postauksessa kertonut haaveilevani siitä lasitetusta kuistista.
Avaan sitä haavetta nyt vähän enemmän :).

Jo muutama kesä sitten mieheni makoili terassilla riippukeinussa yksi viikonloppu ja mä taisin leipoa silloin sisällä.
Mieheni tuli sisään intoa täynnä kertomaan - aloitti sen hyvin hyvin varovasti sanoen "kuuntele eka loppuun ennenkuin sanot mitään" :D
No minä kuuntelin siinä jännitystä odottaen mitä tuleman pitää.


Tarina alkoi:

"Toi seinä (ruokailutilan korkea seinä jossa neljä ikkunaa) kaatuu tosta - siihen tulee leveä neljän oven oviaukko (kaksi ovea ja "sivut") ja noista yksi alaikkuna menee tuohon terassin oven tilalle ja terassin ovi siis menee "umpeen". Eli terassin oven tilalle ikkuna ja ruokapöydän päätyseinään ovet. Ja sitten terassi laajennetaan ulkona tietenkin sen verran, että ovista pääsee terassille. Ainakin erkkerin verran."

En muista oliko samassa keskustelussa jo haaveet lasitetusta kuistista lisäksi vai tulivatko ne ajan mittaan kun tätä haavetta jo muhitettiin.
Sen verran asian kanssa edettiinkin, että katsottiin-/etsittiin jo ovimalleja tähän mitkä voisi siihen sopia, mutta sitten elämä saikin uuden käänteen kun mun "käsi meni" ja jouduin useisiin leikkauksiin (5) ja elämä muutenkin siinä muuttui tästä syystä.
Tärkeimpänä ei ollut enää terassin laajennus vaan mun terveys.

Kättä en ole vieläkään saanut kuntoon, mutta haaveet ovat terassista säilyneet. 

Oli siinä samassa haaveessa myös ulkoporeammeen tai paljun hankinta myös. Nyt meillä ollut terassilla kesällä (kuvissakin näkyy) ilmalla täytetty amme.

Mutta olisihan tuo idea leveistä ovista ja isommasta terassista ruokailutilan päässä aivan mieletön!! Sieluni silmin sen osaan siihen kuvitella <3.

Ihan kuin ei olisi tilaa riittävästi jo kahdelle ihmiselle, heh :D. Tämä on "tätä" kun toinen on rakennusalalla ja toinen suunnittelee milloin itselle tai muille jotain uudistusta kotiin.

Tässä on myös vuosien aikana itse "sairastunut" miehen ammattitautiin, eli mihin vaan mennään - on se sitten hotelli, asunto... mikä vaan mieheni silmäilee jatkuvasti miten mikäkin on tehty ja rakennettu, onko listat suorassa :D jne.
Ja APUA, mä huomaan jatkuvasti tekeväni samaa :D. Tarttuva tauti ;).


Nyt painelen takas viltin alle kera kuuman juotavan ja villasukkien ja jatkan tätä haaveilua!




Tiinamaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti