torstai 22. syyskuuta 2016

Maailman paras pannari








Torstai - pannaripäivä :)


Tällä reseptillä olen tehnyt pannukakkua jo vuosia ja monille maistajille "joutunut" antaa reseptin mukaan.
Erittäin hyvä ja helppo resepti tehdä!

Uutta taikapannaria en ole vielä tehnyt ja sen haluankin seuraavaksi tehdä kun pannaria teen :).

Tässä kuitenkin tämän pannarin ohje:

Pannukakku

4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
8 dl maitoa
2 kananmunaa
1 dl juoksevaa margariinia / 100g sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, munat ja margariini (tai sulatettu, jäähtynyt voi).
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200-225 asteessa n. puoli tuntia.


Tässä vielä linkki omenahillon ohjeeseen joka sopii todella hyvin pannarin kylkeen :).

http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/09/omppusato-purkkiin.html


Perus pannari sopii mielestäni hyvin tarjottavaksi myös vieraille. Jos pannarin leikkaa vielä kivalla muotilla niin on se "juhlavamman" näköinen :).


Makoisia leipomishetkiä ja iloista torstaita :)



Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti