tiistai 27. syyskuuta 2016

Koirien oma rahi (itse tehty)













Pari vuotta sitten etsimme olohuoneeseen koirille omaa rahia.
No valmiina semmoista ei löytynyt. Ei oikean kokoista vaikka vastaavia pyöreitä raheja onkin jokunen myynnissä, mutta ei sopivan isoa mihin kolme Ranskanbulldoggia mahtuisivat :).

Päätimme siis nikkaroida sen itse :). Mieheni teki rungon siihen vanerista ja kertopuusta, vaahtomuovi"patjaa" Etolasta ja keinonahkaa Eurokankaasta. Mä ompelin elämäni ensimmäistä kertaa keinonahkaa. Vähän jännitti mitä tästä tulee :D. Vaikka olenkin mm. verhoja ja tyynynpäällisiä ommellut niin koskaan en ollut verhoillut ennen. Mutta eihän se auttanut kun yrittää - uskoin kuitenkin itseeni, että onnistun, muuten en olisi lähtenyt edes yrittämään.
Ja onnistuihan se :). Mielestäni ei häpeä yhtään ammattilaisten tekemille vaikka sauma nyt ei ihan täysin suoraan menekkään. Parantamisen varaa toki juuri tuossa sauman suoruudessa on, mutta muuten oikein mallikkaasti onnistui.

Tästä pääset vielä katsomaan olohuoneen muuten:

http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/09/olohuone.html


Ja mikäli lisää koirille sänkyideoita kaipaat niin laitan tähän vielä linkin koirien omasta huoneesta jossa on myös itse tehty (mieheni tekemä) sänky koirille! Mä ideoin tässä lähinnä vaan tassunjäljet ;).

http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/07/karvalasten-huone.html


Patjan päällinen on tässä sängyssä samaa keinonahkaa kuin tämä olkkarinkin. Tämä sänky tehtiin samoihin aikoihin kuin rahi ja patjan päällinen on kerran uusittu tämän parin vuoden sisällä. Sitä oli vähän kuopsutettu ja pedattu niin siitä pinta oli murentunut.
Olohuoneen rahi on kuin uusi. Siinä ei ole naarmuakaan vaikka on kovassa käytössä joka päivä :).


Raikasta syyspäivää <3



Tiinamaria



2 kommenttia: