torstai 8. syyskuuta 2016

Syksytuulet puhaltaa















Mieli on jo aika syksyinen :). Mites teillä?

Täällä on jo villasukat kaivettu esille ja takkaa poltettu talven jälkeen.
Muutkin tykkää meillä takasta enkä vaan minä - kolme "pientä porsasta" löytää takan edestä aina kun sitä poltetaan ;).

Tähän pimeyteen täytyy alkaa taas totuttelemaan. Voi sitä kynttilöiden menekkiä taas, heh :).

Se on jännä miten eri vuodenaikoina mieli on erilainen ja jokaisella vuodenajalla on myös omat ruokasuosikit mitä sitä laittaa. Jos nyt näin voi sanoa.
Mun ei tule tehtyä kesällä pataruokia juuri ollenkaan, mutta syksyn tullen padatkin ovat kovassa käytössä. Keittojen teko myös lisääntyy meillä syksyisin ja talvisin. Kesällä syödään paljon kasvissosekeittoja ja melkeimpä se onkin siinä. En ole tätä aiemmin niin ajatellutkaan, mutta näin se on, ainakin meillä :). Hassua!

Mun metsäretket vielä jatkuu hetken ajan kun suppilovahveroita on alkanut jo kivasti löytymään. Pakastin alkaa olla kyllä aika täynnä, mutta täytyy kuivattaa loput mitkä ei sinne mahdu :D.

Tiedättekö mitä mä mietin jo yksi päivä? Joulua - luit ihan oikein, JOULUA :D. Tää aika rientää taas niin nopeasti ja tuntuu, että ei ole kun yks hujaus vaan ja on joulu. No ehkä ei vielä kuitenkaan, mutta ei siihen kyllä kauan menekkään.

Terassista "luopuminen" harmittaa pikkasen kun kylmä taas tulee - se on meillä kesällä pihan ykkös paikka ja haikeana syksyllä kalusteita kannetaan talliin. Taas tullaan siihen ajatukseen ja haaveeseen miten ihana ja käytännöllinen se lasitettu terassi olisi <3. Ja miten ihanaa se joulukuusikin olisi sinne laittaa :D.


Näihin haaveisiin ja tunnelmiin, aurinkoista päivää ja hyvää viikonloppua <3.



Tiinamaria




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti