sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Fablo (Fabloboutique) - rakkautta ensisilmäyksellä



















Tämä viikko on ollut todella raskas sekä kiireinen ja en ole kerinnyt kunnolla koneen ääreen.

Raskaan viikon huippuhetkiä oli kuitenkin käynti Fablossa.

Tutustuminen Fabloon ja sen kahteen rohkeaan naisyrittäjään ja yritykseen itseensäkin. Yrityksen liikeideaan ja sen upeaan tarjontaan!

Sain kutsun siis Fabloon - voisiko meillä olla yhteistyöjuttuja heidän kanssaan :).
En ollut koskaan ennen käynyt Fablossa ( Fabloboutique) ja innolla odotin minkälainen yritys, liike ja tarjonta heillä on. Toki mm. Facebookissa ja Instagramissa kävin katsomassa heidän kuviaan.

Mitä muotiin ja pukeutumiseen tulee niin se on ollut mulle lapsesta asti sydämen asia. Todella tärkeä ja koenkin, että se miten me mm. pukeudutaan kertoo myös paljon meistä itsestään. Jokaisella on oma tyyli ja maku.
Omaa tyyliäni kuvailisin klassiseksi.
Käytän vaihtelevasti niin halvempien ketjujen vaatteita kuin kalliimpia merkkivaatteita.
Mä olen ollut aina vähän semmoinen, että jos tykkään jostain vaatteesta maksaa se sitten "20€ tai 200€" niin jos se on oikeasti jotain mitä tahdon niin se on saatava.
Joskus joutuu toki tinkimään sitten muusta jos päätän satsata johonkin kalliimpaan. Sama koskee tietenkin kaikkia muitakin elämän osa-alueita!!
Mutta makuni on naisellinen ja tykkään kyllä pukeutua naisellisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiin.
Mieheni sanoisi tässä kohtaa, että makuni on kallis :D. On se varmasti sitäkin (+ satsaan kyllä laatuunkin), mutta kaapistani löytyy muutakin kuin kalliita vaatteita ;).
Toki kotona olen myös ihan ne "perus verkkarit" jalassa ja viihdyn niissäkin.
Hameita ja mekkoja olen aina rakastanut ja monesti olenkin sanonut, että olisin aina hame (varsinkin kynähameet on ollut mun juttu "teinistä asti") tai mekko päällä - rakastan niitä <3.

Fabloon kävi siis askel innostunut ja utelias :).
Liike sijaitseen Helsingin keskustan "tuntumassa", Mannerheimintie 40 - Töölönlahtea vastapäätä. Kauniilla ja hyvällä paikalla siis :).
Vastassa minua oli liikkeen omistajat (2) ja ensivaikutelma liikkeessä oli todella tervetullut ja ystävällinen - aito. Ja sitä mä arvostan!


Itse liike ja ompelimo oli kodikas ja viihtyisä. Ja siis todella - OMPELIMO. Kaikki vaatteet tehdään itse!!

Näin käsityöihmisenä arvostan tätä taitoa todellla paljon!


No, mutta. Sitten päästiin itse vaatteiden sovittamiseen. Jännitin vähän löytyykö mulle yhtään valmiiksi sopivaa vaatetta koska en ole mikään standardikokoinen - isorintainen ja vyötärölläkin on ylimääräistä.
Tiesin ennestään (netistä luin etukäteen), että liikeidea on semmoinen, että jos rekistä ei löydy valmista & itselle sopivaa vaatetta vaan vaatii pieniä koon muutoksia, niin muutokset voidaan tehdä peruskaavaan.
Siis ihan MAHTAVAA!!!

Yllätyin myös erittäin iloisesti, että mulle löytyi valmiina sopivia vaatteita, myös joissain malleissa jouduttiin kokeilemaan jo pienempääkin!


Sitten päästäänkin näihin malleihin ja vaatteisiin! 
Ne oli niiiin mielettömiä - kauniita, arvokkaan näköisiä, istuvia, tyylikkäitä jne. 

Ja kaikki tämä tulee suoraan sydämestäni!! 

En kehuisi tai mainostaisi yhtäkään firmaa tai tuotetta jos en itse oikeasti todella tykkää!
Luonteeltani en ole yhtään mielistelevä vaan aito ja suorasanainen ja sanon jos tykkään tai en tykkää jostain!!
Ja näistä vaatteista tykkäsin, todella paljon!
Toki kaikki eivät ole minun vartalolleni parhaimpia ja joku ei tunnu omalta, mutta suurin osa oli semmoisia mitä käyttäisin. Ja minkä tyylisistä olen aina tykännytkin!

Ja nyt olenkin ihanassa ja onnekkaassa asemassa kun saan tehdä yhteistyötä heidän kanssaan! 

Vaatteet olivat suurimmaksi osaksi mekkoja, jakkuja, hameita (mutta myös muita). Osa juhlavampia ja osa arkisempia. Toki riippuu ihmisestä ja minkä tyylinen on. Joku näkee vaatteet juhlavina ja toiselle ne ovat arkipukeutumista, mutta esimerkiksi jos olisin "toimistotyössä" jossa täytyy olla edustava niin nämä vaatteet sopisivat erittäin hyvin semmoiseenkin tarkoitukseen.
Mihin vaan kun haluaa näyttää hyvältä ja tyylikkäältä.

Fablo valmistaa itse vaatteensa samassa tilassa olevassa ompelimossa. Pieniä mallistoja ja myös uniikkeja-yksittäiskappaleita! Ja siis todella tarvittaessa oman vartalomallin ja koon mukaan mikäli valmiina ei löydy sopivaa!

Fablo http://www.fablo.fi/. Myös instassa ja facebookissa Fabloboutique.

Kannattaa käydä kyllä ihan paikanpäällä ja sovittaa malleja! Päällä näkee vasta istuvuuden ja laadun parhaiten! Jos olet kulmilla niin käy ihmeessä tutustumassa tarjontaan vaikka sillä hetkellä ei olisikaan tarvetta millekkään :). Ja kokeile vaatteita!! Kukaan ei varmasti tyrkytä ostamaan!

Voi, mä ihan oikeasti rakastuin näihin vaatteisiin :)!! Niin tyylikkäitä <3.

Olen aina tykännyt vaatteista & tyylistä joita näkyy mm. Eva Longorian tai esim. Ruotsin kuninkaallisten päällä. Fablon malleissa oli mielestäni näitäkin tyylejä!

Kertakaikkiaan ihanaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan!!

Jotain upeaa lähtikin jo mukaan ja sen pääsette lähiaikoina näkemään!


Nyt sunnuntain viettoon :).




Tiinamaria










2 kommenttia:

  1. Ihana liikeidea!
    Tiina sä kehityt koko ajan kirjoittajana. Oli ihana lukea tämä teksti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin, aivan mahtava ja mielettömän upeita vaatteita :).
      Voi kiitos Mari <3, lämmittää mieltä! Kirjoittaminen ei ole mun vahvin ala, mutta uskon ja toivon, että kehityn siinä ajan mukaan. Kaikessa ei voi olla alkuun hyvä, mutta kaikkea oppii kun on vaan tahtoa. Ja sitä multa löytyy :).

      Poista