perjantai 5. heinäkuuta 2024

Lomalla

 

























Me ollaan niiiin LOMALLA :).

Meillä alkoi maanantaina neljän viikon kesäloma <3.

Viime sunnuntai-iltana käytiin katsomassa miltä Kallvikin ranta Vuosaaressa näyttää kun yksi asiakkaani sitä kehui :). Leonahan upotti kätensä heti rantahiekkaan ja voi sitä riemun ja onnen määrää mitä siitä seurasi. Kaikki linnut oli myös Leonasta super kivoja, hyvä kun pysyi nahoissaan toinen. Saisipa sitä itsekin samanlaiset säpinät Lokeista :D.

Ranta oli kyllä kiva leikki- sekä grillipaikkoineen.


Maanantaina aloitettiin loma pienellä retkellä Porvoossa. Käytiin syömässä ja kävelemässä vähän Jokirannassa, sekä Brunbergin tehtaalla ostamassa riisisuklaata :).



Tiistaina hoidettiin vielä muutamat työjutut, pyykit ja ruokakauppa ja keskiviikkona lähdettiin mökille. Ja auto olikin sitten aivan täynnä. Kirahvikin oli etupenkillä. Melkoinen sirkus kun meidän perhe lähtee nykyään mökille ;).

Sirkuspa hyvinkin. Leonan 1v. synttäreitä vietetään tulevana lauantaina mökillä ja ollaan täällä laiteltu paikkoja kuntoon synttäreitä varten. Sirkus-huvipuisto teemalla mennään nämä synttärit ja melkoinen sirkus meillä täällä onkin tänään ollut :D.

Hieman jännittää sataako lauantaina vettä ja joudutaanko me tekemään vielä jotain viime hetken muutoksia. Terassi-pihajuhlia täällä meinaan suunnitellaan ja niitä paikkoja laitettu kuntoon. Vieraita on tulossa (me mukaan laskettuna) n. 30, josta melkein puolet on lapsia.

Ihan uskomatonta kyllä, että Leona on jo 1v. <3.


Meillä oli juhannusviikolla Leonan 1v. neuvola. Hän oli 71,4cm pitkä ja vähän alle 10kg. Neuvolan täti kehui miten hienosti Leona on kasvanut ja kehittynyt, vaikka hän alakäyrällä kasvaakin. Tukia vasten hän kävelee ja useita sanoja sanoo jo ja ymmärtää ihan hurjan paljon puhetta.

Sanoja joita hän sanoo eniten: äiti, isi, ei, vaippa, nalle, pappa, vettä.

Hän myös matkii hienosti koiran haukkumista :D.


Elämä on kyllä todella rikasta tämän pikku tyypin kanssa. Joka päivä saa hymyillä ja nauraa hänen jutuilleen niin että vatsaan välillä sattuu.

Hän on niin super suloinen ja kaunis lapsi jolla on suuret, super siniset silmät. Ja aivan Samun näköinen :). On hänessä kuulemma minunkin näköä, mutta enemmän on Samua :).


Ihanaa on juhlia Leonan ensimmäisiä synttäreitä huomenna kera perheen ja ystävien <3.








Tiina





Facebook
Instagram































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti