lauantai 27. huhtikuuta 2024

Kuulumisia & Vappupallo

 































No niin, tässä tovi taas vierähti, että ehdin tänne kuulumisia kirjoittamaan.

Kuluneet viikot on pitänyt sisällään töitä, arkea, hurjan määrän synttäreitä, ja flunssaa.

Tänään oltiin kummipojan 10v. synttäreillä josta myös yksi kuvista oli. Aivan ihanat juhlat ja upeat tarjoilut
(kuva julkaistu kummipojan äidin luvalla).

Huhtikuussa on ollut myös äitini, isosiskoni, sekä hänen miehensä, pikku-T:n, sekä omat syntymäpäiväni. Pikku-T:n synttäreille ei päästy kun Samu ja Leona oli silloin kuumeessa-/flunssassa. Minä puolestaan olin viikko ennen heitä pari päivää myös kuumeessa.

Minä täytin 41v. ja yksinkertaisesti en jaksanut juhlistaa niitä mitenkään. Flunssa vei voimia ja tältä vuodelta jäi nyt synttärikahvit viettämättä.

Leona täytti myös 10kk viikko sitten. Vielä meillä kontataan, ryömitään ja pyöritään eteenpäin, mutta kovasti Leona nousee nyt kaikkialle ylös mihin vaan pääsee ja ottaa askelia. Kuten esim. sohvaa vasten hän nousee ja kävelee sohvasta kiinni pitäen.
Kahdeksan hammasta, neljä alhaalla ja neljä ylhäällä. Omaa ääntä osataan käyttää ja myös käytetään :D. Oma tahto on neidillä myös kova.
Pinnasängyn pohja piti myös laskea alas kun neiti alkoi nousemaan ylös. Ihana ilopilleri on hän <3.



Ostettiin eilen Leonalle vappupallo ja samalla koristelin hieman serpentiinillä kotia. Leona oli vanhempieni luona eilen sillä välin hoidossa, niin me saatiin käydä Samun kanssa rauhassa kaksisteen kaupassa ja syömässä. Meillä on maanantaina 17-vuotis päivä ja päätettiin mennä ensimmäistä kertaa 10kk:n kaksisteen syömään :). Olipa ihanaa <3. 

Vappuaattona mennään taas Annikan perheen luo, jossa ollaan oltu useampi Vappu putkeen :).


Hankittiin myös Leonalle passi ja varattiin Kesäkuulle matka Ruotsiin. Taijan tyttö, kummityttöni pääsee ylioppilaaksi ja mennään ylioppilasjuhliin heille. Vanhempani varasivat meille ison mökin Taijan kodin läheltä johon mennään yhdessä vanhempieni, sekä Teresan ja Pikku-T:n kanssa.

Ja siis Kesäkuuhan on ihan kohta. Mikä tuntuu sään puolesta kaukaiselta, mutta muuten ajatus kesästä aivan IHANALTA :). 
Leonan 1v. syntymäpäivät osuu tänä vuonna Juhannusaatolle, mutta juhlitaan niitä kunnolla Heinäkuussa. Heinäkuussa lomaillaan kuukausi niin on aikaa leipoa ja järkätä juhlia <3.

Tämmöistä tänne :).

Kunhan nyt ei enää lunta tulisi, ja sää lämpenisi, pesen parvekkeen ja haen kalusteet varastosta :).




Hyvää yötä <3.






Tiina





Facebook
Instagram























sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Pääsiäinen

 













































Heippa :).


Täältä tulee taas vähän jälkijunassa kuulumisia..

Ruuhkavuodet, ruuhkavuodet ;).


Eli palataampa viikon taakse pääsiäiseen.

Meidän pääsiäiseen kuului retki Korkeasaareen Teresan perheen kanssa, kahden eri ystäväperheen luona kyläilyä, retki Haltialan tilalle ja ulkoilua kotipihoilla. Niin ja tietenkin sitä perus lapsiperheen arkea kotosalla, ruoanlaittoa, leikkimistä, pyykinpesua ja siivousta.

Pääsiäinen oli oikein ihana ja onnistunut! Ja parina päivänä oli niin lämminkin. Kun oltiin Haltialan tilalla, näytti auton lämpömittari +17c ja oli oikeasti todella lämmin. Ihmisiä tuli vastaan t-paidalla.

Ainoastaan yksi ja oikeastaan se ainut pääsiäisen perinne ei onnistunut, nimittäin joka vuotinen pääsiäisateria vanhempieni luona. Vanhempani sairastuivat todella kovaan flunssaan ennen pääsiäistä ja jouduttiin siirtämään tätä perinteistä pääsiäisateriaa.
Se oli tarkoitus siirtää tälle viikonlopulle, mutta vanhempani eivät kunnolla ole vieläkään parantuneet joten pääsiäisateria taitaa nyt siirtyä kokonaan ensi vuodelle.


Teresan perheen kanssa päätimme sitten lähteä Korkeasaareen retkelle kun perhelounas peruuntui. Tällöin oli myös niin upea, aurinkoinen päivä. Eläimetkin köllötteli ja nautti selkeästi auringosta.




Pääsiäisen jälkeen takatalvi tuli Helsinkiin asti ja kukkaset jäivät taas lumen alle. Toivonmukaan nämä oli viimeiset lumet ja pikkuhiljaa jos saisi alkaa talvivaatteita pakkaamaan pois, olisi ihanaa!


Niin paljon lämpötilat on kyllä heitelleet, että Leonaakin saa välillä pukea paksumpaan haalariin ja sitten taas seuraavana päivänä kevyempään jne. Kylään ja kauppaan on Leona lähtenyt jo keväisissä vaatteissa, (ensimmäisissä) farkuissa, takissa ja puputennareissa. 



Mutta Huhtikuu. Nyt ollaan jo Huhtikuun puolella, mikä on kyllä aivan huippua. Kevät on ehdottomasti oma lempivuodenaika, kunhan nuo lumet nyt vaan sulavat ;).


Nyt hetki sohvaa ja telkkaria. Koitan ehtiä ensi viikolla kirjoittelemaan lisää :).


Hyvää yötä <3.






Tiina







Facebook
Instagram