torstai 5. syyskuuta 2024

Kuulumisia

 


































Taaperoarki ja työt täyttävät päiviä niin kokonaisvaltaisesti, ettei ole jäänyt aikaa taas kirjoitella. 

Kesä hujahti todella nopeasti ja takana on kyllä ihanin kesä ikinä <3. 

Leonan paras kaveri Leevi täytti muutama viikko sitten vuoden ja oltiin ihanilla 1v. synttäreillä. Synttäreitä vietettiin Emmin (Leevin äidin) veljen ja hänen vaimonsa kauniissa kodissa. 

Leonalle ollaan hankittu 80cm koon vaatteita ja tilasin meille mm. super kauniit samanlaiset neuleet. Leevin synttäreillä oltiin samanlaisissa mekoissa ja neuleissa :).


Mekot lähtevät myös mukaan Kreikkaan jonne suunnataan tulevana sunnuntaina. 

Mekoista puheenollen. Taija ompeli ihanat samanlaiset mekot Leonalle ja nukelle. Nuken leona sai Taijan perheeltä 1v. lahjaksi.


Viime viikolla kummityttöni Felicia (Ruotsista), isosiskoni Taijan tyttö, oli Suomessa ensimmäistä kertaa yksin poikaystävänsä kanssa. Oli niin ihanaa nähdä heitä vaikka koko viikkoa emme heidän kanssaan pystyneetkään viettää. Pari päivää he olivat mökillä vanhempieni kanssa, mutta muutama päivä vietettiin tiiviisti heidän kanssaan. Oltiin mm. meillä, Teresalla, kaupungilla ja mummin ja vaarin luona. Itku tuli kun he lähtivät kotiin, niin minulla kun Feliciallakin <3. Toivonmukaan tänä vuonna pystyttäisiin vielä nähdä, jos ei pidempää aikaa, niin edes vaikka "Tukholman joulutorilla"!


Haltialan tilalla käytiin myös pariinkin otteeseen tässä lähiviikkoina. 


Huomenna mä menen vielä töihin, mutta sunnuntaina lennetään Rodokselle.
Lauantaina pakkaillaan ja pestään pyykkiä ennen lomaa. Sitten viikko lomaa. 
Ei hektistä arkea ja läpsystä vaihtoa Leonan hoidon ja työn kanssa, pyykinpesua, siivousta, ruoanlaittoa. 
Vaan all inclusive lomailua ihanissa maisemissa meille jo niin rakkaaksi tulleella saarella. Ennenkaikkea rauhallista perheaikaa, yhdessä mummin kanssa <3.



Nyt nukkumaan ja huomenna vielä töihin.

Hyvää yötä :).






Tiina







Facebook
Instagram