Meillä on mökillä täys tohina päällä huomista varten.
Tänä juhannuksena meillä on perus kalojen, sillien, perunoiden ja salaatin lisäksi myös pastasalaattia sekä naudan rintaa, Briskettiä.
Maanantaina saatiin meidän uusi grilli ja silloin illalla töiden jälkeen se vielä mökille tuotiin.
Grilli, Kamado Joe, saa paikan tulevasta kesäkeittiöstä kunhan se valmistuu mutta siihen saakka se saa olla päämökin terassilla.
Samu halusi tosiaan tehdä pastasalaattia ja laitan tähän nyt sen ohjeen.
Samun pastasalaatti:
1 kurkku
1 omena
1 paprika
2 suolakurkkua
1 pkt kierrepastaa
Reilusti ruohosipulia
1 pussi pakasteherneitä
1 pussi pakastemaissia
1 dl Turkkilaista jugurttia
2 tl Hunaja Dijonsinappia
1 dl Hellmans majoneesia
1/2 punasipuli
Mustapippuria ja suolaa
Keitä pasta ja anna jäähtyä. Sulata maissi ja paprika, kuutioi kurkut, paprika sekä omena pieneksi. Sekoita isossa kulhossa sekaisin.
Sekoita erillisessä astiassa majoneesi, sinappi ja mausteet keskenään ja sekoita lopuksi muun salaatin joukkoon.
Samalla salaattipohjalla saa helposti tehtyä ruokaisamman salaatin lisäämällä siihen esimerkiksi leipäjuustoa / kinkkua /lohta / fetaa tai mitä vaan muuta juustoa jne.
Tee salaatti mielellään edellisenä päivänä jääkaappiin maustumaan.
Salaatti on jääkaapissa Brisketin kanssa makustumassa huomiseen.
Huomenna aamulla laitetaan grilli kuumaksi ja 7,3 kg:n Brisketti paistumaan.
Bon Appetit!
Tiina
Facebook
Instagram
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti