maanantai 27. helmikuuta 2017

Varjoon jääneetHeissan ja hyvää alkanutta viikkoa!

Tässä vähän viime viikon tunnelmia vielä ennenkuin päästään kurkkaamaan juuri valmistuneeseen olohuoneeseen. Ja kyllä, olohuoneen lattia on valmis - olen siitä taas sanoinkuvaamattoman onnellinen.

Viime torstaina olin hyvän ystäväni "avecina" ennakkonäytöksessä katsomassa elokuvaa Hidden Figures - varjoon jääneet. Toinen tyttöjenilta siis peräkkäin. Kyllä teki hyvää!
Elokuva oli TODELLA HYVÄ!! Suosittelen mennä sen katsomaan kun tulee (ensi-ilta 8.3.17). Todella koskettava ja erilainen elokuva!


Kuten kuvista näkee niin ihan normilta ei meidän eteinen näytä! Remonttikaaosta vielä on jonkin aikaa. En edes siivonnut yhtään kuvia varten vaan annoin sen olla juuri semmoisena kun nyt on ollut tässä jo viikkoja. Koska eihän tämä remontin keskellä asuminen mitään siistiä puuhaa oikeastikkaan ole. Betonipölyäkin on jokapaikassa. Vielä pitkään senkin jälkeen kun talo saadaan kokonaan korjattua.


Nyt on siis 4/8 huonetta korjattu. Neljä vielä jäljellä. Nämä huoneet ovat eteinen, tekninentila/koirien huone, kodinhoitohuone sekä sauna. Nämä huoneet ovat pinta-alaltaan pienempiä kuin yksikään huone tähän mennessä, mutta näissä huoneissa on kyllä taas muita "haasteita". Laattalattiat ja märkätilat teettävät ihan oman työnsä.

Laitan tähän linkin tammikuun eräseen postaukseen kun uusia lukoijoita on tullut taas niin paljon. Helpompi päästä kärryille "miksi täällä rempataan".
Täältä pääset siis lukemaan vähän syvällisemmän postauksen elämästämme...


Mutta tervetuloa siis kaikki uudet lukijat ja seuraajat ja vanhoille lukijoille lämmin kiitos kun "kuljette mukana" !

<3


Eilen suostui mieskin pitämään täysin vapaapäivän ja melkein kyllä vaan rötkötettiin sohvalla :D.
Oli niin hyvä fiilis vaikka olohuoneen tavaratkaan ei kaikki vielä ole paikoillaan. Pikkuhiljaa..


Tänään alkaa eteisen tyhjennys. Ensin nuo työkalut pois ( :D ) ja sitten itse kaapistot. Huomenna alkaa sitten lattioiden purku.

Uuden laattalattian valinta ei myöskään ollut helppo. Samaa pohdittiin kun laminaatin kanssa, tumma vai vaalea.
Vaihtoehtoina meillä on/oli eteiseen 60x60cm kokoinen tummanharmaa (matta)laatta ja 60x60cm korkeakiilto valkoinen laatta.  Itse laatat tilataan tällä viikolla ja päätös on 95% tehty :D.
Kumpaan päädyttiin nähdään myöhemmin :).


Nyt ruoan laittoon :).


Ihanaa iltaa!Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti