lauantai 18. helmikuuta 2017

Welcome to the jungle

Viikonloppu!

Se tarkoittaa meillä vielä jonkin aikaa "kuulosuojaimia aamusta iltaan".

Täällä siis lattioita piikataan auki ja meteli on sen moinen.

Tänään nappasin koirat autoon ja lähdettiin niiden kanssa vähän "lauantai ajelulle". Inhottavalta tuntuu laittaa niitä nyt jatkuvasti autotalliin, mutta toki parempi siellä niiden herkkiä korvia ajatellen kuin olla tässä mölyssä kokopäivän. Niille kun ei voi kuulosuojaimia laittaa :).

Tänään meteliä riittää täällä siis koko päivän ja myös omat korvat halusi hetkeksi pois. Näimpä käytiin vähän "haistelemassa" Helsinkiä. Kuvia ei tullut otettua yhtään, yksin kun kolmen tohelon kanssa olin liikenteessä niin eipä kädet riitä enää kuvamaan :).


Viikolla löysi pikkuhiljaa keittiön ja ruokailutilan tavarat takaisin paikoilleen.


Miksi halusin "antaa" viherkasveille nyt oman postauksen :)?

Toki viherkasvit ovat tällä hetkellä hyvin trendikkäitä ja niillä puhdistavakin vaikutus huoneilmassa on. ( Tätä meidän pölyistä huoneilmaa tällä hetkellä ei tosin kyllä kasvit pelasta, heheh :D).
Mutta se syy on ihan yksinkertainen!
Mun mielestä viherkasvit (myös leikkokukat mitä rakastan) tuo todella kodikkaan ilmeen.
Pienillä asioilla saa todella paljon muutosta ilmeeseen eikä vaadi paljon kukkarolta. Toki kasveissakin on hintaeroja, mutta esim. kuvan kasvit ovat hinnaltaan 1-10€ - edullisia siis!

Leikkokukat kestää sen viikon suunnilleen, mutta viherkasveista on iloa pidempään.
Myönnän, että mä olen todella huono viherpeukalo, mutta nyt olen saanut ihmeen kaupalla muutamat kasvit pysymään jo vuosia hengissä.
Suurin kasvi mikä tosin ei näissä kuvissa ole on ollut meillä siitä asti kun saatiin suunnilleen villat seiniin ja talo lämpimäksi :D. Ostin sen lähimmästä ruokakaupasta ja taisi olla just joku n. 5€ kasvi. Ajattelin silloin, että hyvä jos nyt edes vähän aikaa pysyy hengissä ja tuo iloa kotiin. No, tuolla se yläkerrassa porskuttaa ja kasvaa vaan kokoajan isommaksi! Rasti seinään, kyllä mä jotkut kasvit saan nähtävästi hengissä pidettyä.
Keväisin vaihtanut mullat ja suurempaan ruukkuun. Taas olisi se pian edessä.


Mutta tässä yksi vinkki kun monella tekee mieli keväällä jotain väriä kotiin laittaa, meillä se on vihreä kasvien muodossa ;).


Aurinkoista viikonloppua :)Tiinamaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti