sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Miten kävi pilaantuneen keittiötason + pieni siivousvinkki
Hyviä uutisia välillä ;)!

Noin kuukausi sitten kerroin mikä ikävä yllätys mua odotti yksi aamu keittiössä.
Kun uusi ja avaamaton Methodin tuote pilasi meidän keittiön tammitason. Täältä pääset näkemään mitä tapahtui!


No, nyt kun keittiö purettiin muutekin remontin takia oli taso myös saatava kuntoon.
Syvään oli imeytynyt. Kunnon (pitkän) hiomisen jälkeen onneksi kuitenkin taso saatiin kuntoon!

Taso on siis nyt kunnossa taas :).

Methodin maahantuojaan olin heti vanhingon sattuessa yhteydessä ja he tietenkin pahoittelivat asiaa ja totesivat saman kun itsekkin ensimmäisessä postauksessa, että eihän sitä tiedä missä vaiheessa pullo oli hajonnut. Tehtaalla vai kaupassa.

Jokatapauksessa pahoitteluna saimme kuvan tuotteet.
Vielä en ole niitä testannut kun vanhat on vielä käytössä joten en voi näistä kokemusta kertoa. Kaikkiin muihin Methodin tuotteisiin olen tähän mennessä ollut tyytyväinen paitsi rosterin pesuaineeseen. Se taisi olla juurikin se pullo mikä oli muuten vuotanut tuohon tasolle. Se pesuaine ei vastannut kyllä omia laatuvaatimuksia vaan jätti jäljet rosteriin. Sitä en jatkossa osta.


Itseasiassa Tupperwaren oma siivousliina mikä on tarkoitettu rosterin puhdistukseen on ollut kyllä ehdottomasti paras! Sillä kun käy putsatun pinnan läpi ei rosteri voisi enempää kiiltää ja olla puhdas! Eikä siihen tarvita ensin jämäkillä pesuaineilla pesua etukäteen.

Voin suositella erittäin lämpimästi! Tuli samalla pieni siisvousvinkki, heh :).


Siitä mieleen tulikin, että ehkä pieni siivousaiheinen postaus voisikin olla ihan hyvä, käytännöllinen :). Täytyypä semmoinen toteuttaa jossain vaiheessa! Omat lempparivälineet sitten kerron ja hyviä vinkkejä toki myös otan vastaan!


Nyt ihanaa sunnuntaita!Tiinamaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti