maanantai 13. helmikuuta 2017

Ruokailutilan uusi lattia
Valoisaa maanantaita :).

Eilen saatiin "pakettiin" ruokailutila sekä keittiö.
Eli lattian rakennusvirheen kohdalla ollaan nyt siis siinä kohtaa, että työhuone, keittiö ja ruokailutila on valmiit!

Iso huokaus pääsi eilen illalla!

Vaikka korjattavia huoneita onkin vielä viisi, oli keittiön "takaisin saaminen" todella iso helpotus.

Mitäs sanotte muutoksesta? Toki mielipide asia, mutta miltä näyttää :)?

Mä tykkään!

Tila ei niinkään "suurentunut" niinkuin ajattelin, että saattaa käydä vaan korkeudessa huomaan eron! Tila tuntuu nyt vieläkin korkemmalta livenä. Ei tule kuvassa ihan oikeuksiin yleensäkään tuon tilan korkeus.

Mies on tehnyt töitä "yötä myöten". Arkisin heti töiden jälkeen jatkanut kotona tätä valtavaa urakkaa ja viikonloppuisin tehnyt aamusta yö myöhään.

Aikamoinen supermies toi mieheni!

Nyt kyllä pakotin pitämään pari iltaa lepoiltana!

Kohta syödään jokirapurisottoa ja ihastellaan tätä uutta ilmettä. Katse pidetään visustu keittiössä ja ruokailutilassa eikä vilkaistakkaan toiselle puolelle alakertaa missä on K A A M E A  kaaos :D.

Kuvasin tarkoituksella nämä kuvat uudesta lattiasta ilman valoja. Kuviin muuttui heti sävy kun laittoi valot. Vähän hämäriä toki ovat kuvat nyt, mutta eiköhän niistä selvää saa.

Lattia on tuollainen harmahtava vaalea "lankku"lattia (laminaatti). Saman tyylinen kuin vanhakin. Yläkertaan kun jää vanha lattia niin haluttiin, että tyyli edes pysyy samana vaikka väri on eri. Lattiassa on samanlainen "puunkuvio".


Laitan tähän vielä linkin vanhasta ruokailutilasta. Itse "järkytyin" kuinka tummalta huone noissa kuvissa näyttääkään. Niissä kun on vielä vanha ruokailuryhmäkin. Nyt tämän uuden (itse tehdyn) vaaleamman ruokapöydän kanssa tila on aivan "uusi" :).

http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/08/ruokailuhuone.htmlNyt ruoan kimppuun ja nauttimaan näistä parista illasta :).


Ihanaa iltaa!


<3
Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti