keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Olohuone (uusi lattia)


Laminaatti - Bauhause Parador crystal white oak
Matto - Ellos Tanger harmaa-valkoinen
Tyynynpäälliset - H&M
Taulu - Asko
Sohva - Suomi soffa
Verhot - Ikea
Viltti - Stockmann
Ruukku ja kukka - Stockmann
Lasivitriinit - Iittala
Sivupöytä - Ikea
musta rahi - itse tehty

Ja "sisustuskoira" Iinestä ei sovi unohtaa ;)
Noniin, olohuoneen uusi lattia näyttää tältä! Mitä tykkäätte :)?

Mä olen todella tyytyväinen lopputulokseen! 

Vaikka olohuone onkin suuri jo itsessään ja tilan tuntua ei sen takia tarvittu lisää, mutta onhan tämä vaalea lattia vaan niin ihana! 
En nyt sanoisi, että tila olisi mitenkään "suurentunut" vaikka vaalea lattia monesti niin tekeekin.

Pienillä kalustemuutoksilla jo tuli eri ilme. Makkarin sivupöytä muutti alas ja vanha lipasto mikä olohuoneessa oli saa paikan varmaankin eteisestä rappusten alta (kunhan eteinen valmistuu).

Olohuoneen pöytä pääsi uuteen kotiin ja nyt ollaan näin (ilman) ainakin toistaiseksi. Jospa mies tekisi jossain vaiheessa meille uuden ;). Mutta nyt keskitytään kyllä talon korjaamiseen!

Niin paljon saan aina kyselyitä mistä mikäkin on ostettu niin listasin nyt tuohon suoraan. Sitä saako kaikkia tuotteita vielä en tiedä :). Osaa luulisin, että saa..


Verhoja en ollut edes pesun jälkeen silittänyt, myönnän :).
Ne kun joutuu vielä tässä moneen kertaan ravistelemaan rakennuspölyn takia ja kenties pesemäänkin niin en jaksanut nyt nähdä sitä vaivaa, että olisin välissä silitellyt. 


Täältä pääset kurkkaamaan miltä olohuone ennen näytti :). Kyllähän tuo muuttui kun lattia vaaleni!


Eteisen lattia on nyt parhaillaan työnalla. Laatat piikattiin eilen ylös ja tänään on alettu muuten lattiaa korjaamaan. Se tila kun valmiiksi tulee niin helpottuu vähän pölynkin määrä. Loput huoneet kun on ovien takana. 
Eteisen jälkeen tuleekin sitten "vesiongelma". En tiedä kauan ollaan ilman vettä:(. 

Mä lähden itse piipahtamaan parin viikon päästä siskon luona Ruotsissa ja salaa toivon, että se vedetön vaihe korjauksesta olisi edes osittain silloin :D. Toivottavasti se ei kestäisi muutenkaan montaa päivää-viikkoa. Se vaikeuttaa elämää taas todella paljon. Mutta vielä ei murehdita sitä. Ensin eteinen kuntoon ;).


Ihanaa iltaa!Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti