torstai 23. helmikuuta 2017

KutsuillaEilen olin näin ihanassa ympäristössä!

Missä siis olin ja miksi?


Sain kutsun Vantaan Wanhan Fabriikin avoimien ovien iltaan.

Sää oli eilen aivan lumikaoottinen, mutta päästiin perille :). Nappasin hyvän ystäväni mukaan ja menimme tutustumaan ja viettämään tyttöjen iltaa!

Teki muuten todella hyvää päästä täältä remontin keskeltä pois ja päästä ihmisten ilmoille :D.

Nämä on just niitä arjen pieniä luxus hetkiä mistä olen monesti puhunut.
Pienet asiat ovat yllättävän isoja :).


Eli missä tämä paikka sijaitsee ja mitä siellä oli ja mikä tämä paikka siis on?

Vantaan Wanha Fabriikki sijaitsee Vantaan Viherkummussa (Vantaanlaakso) ja paikka toimii juhla- ja tapahtumatilana. Tilaa voi siis vuokrata niin erilaisia juhlia kuin tapahtumia varten.

Tilassa järjestetään myös omia tapahtumia.


Somisteita mm. kattaukset, pöytäliinat, drinkkibaari, karkkibaari jne. voi vuokrata myös heidän kauttaan (So Boho).

Myös aivan mielettömän kauniita kustomoituja laseja voi tilata heidän kauttaan (Design kuu).
Astiafriikkinä ihastuin suunnattomasti laseihin missä oli paljon pieniä sudenkorentoja! <3


Esillä olikin erilaisia kattauksia mistä sain itsekin kivoja ideoita omiinkin kattauksiin :).


Illan tarjoilusta vastasi Huvitupa Catering. Täytyy sanoa, että tiedän kyllä mistä tilata pitopalvelu kun seuraavan kerran on tarvetta! Siis aivan mielettömän hyvät alkupalat!
A:n kanssa kyllä syötiin viimeistä murua myöten lautaset puhtaaksi :D.

Eli jos jotkut juhlat ovat suunnitteilla pääkaupunkiseudulla niin tuota idyllistä paikkaa (omakotitalo alueella) voin kyllä lämpimästi suositella. Joko suunnitella ja toteuttaa juhlat itse ruokineen ja kattauksineen tai antaa ne ammattilaisten osaaviin käsiin joka voi suunnitella ja toteuttaa puolestasi onnistuneet juhlat tai tapahtuman :).

(Tilaan saa siis viedä niin omat tarjoilut kuin juomatkin!)


Tässä kohtaa täytyy sanoa, että mikään maksettu mainos tämä ei ole!! Mitään en tästä saa, että heistä kerron!

Vaan ihan suoraan sydämestäni ja omasta puolesta halusin tehdä tästä näinkin laajan jutun koska oikeasti ihastuin kyllä  A I V A N   K O K O   P A I K K A A N  ja kaikkeen mitä ilta piti sisällään!


En voi sanoa yhtä mikä olisi jäänyt päällimmäiseksi mieleen, mutta tilan kauneus suurine ikkunoineen teki todella ison vaikutuksen. Tunnelma oli kynttilöineen, valoineen ja musiikin kera aivan mielettömän ihana! Tarjoilu oli aivan huippu, siis niin hyviä makuja! Mallikattaukset oli kaikki erilaisia ja todella kivasti ja kauniisti toteutettu. Ja ne lasit, ne oli ihanat :D.
Ystävällistä palvelua unohtamatta!


Ilta oli todella onnistunut. Puitteet olivat kyllä niin taattu onnistuneeseen iltaan! A:n kanssa heti jo mietittiin, että olisipa nyt jotkut juhlat tiedossa niin voisi ne tuolla järjestää :).

Meidän tyttöjen ilta oli siis todella ihana, erilainen :).

Ja lumikaaoksesta huolimatta pääsin kotiinkin ehjänä vaikka tuska hiki olikin ratissa :D.


Tänään onkin sitten toinen tyttöjenilta :). Läheinen ystäväni puolestaan kutsui minut mukaansa ja tänään olisi taas erilainen ilta luvassa!


Vaikka sainkin eilen taas omanlaista energiaa roppakaupalla niin on kyllä ihanaa päästä tänäänkin vielä vähän erilaiseen tapahtumaan :).

Te kun tiedätte minkälaista kaaosta ja kriisiaikaa tässä muuten eletään. Tekee todella hyvää saada ajatukset välillä muihin juttuihin :).Nyt koirien kanssa ulos ja sitten valmistautumaan tähän iltaan!Tiinamaria
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti