torstai 16. helmikuuta 2017

Keittiön uusi lattia

Heipparallaa :).

Keittiö näyttää nykyään tältä. Mitäs pidätte :)?

Aika iso ero vanhaan vai mitä ;)? Pakko ihan laittaa tähän vielä linkki aikaan kun oli sekä tumma lattia ja tummat tasot.

http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/08/keittio.html


Toki kun tasot hiottiin ja käsiteltiin vaaleiksi niin sekin muutti paljon keittiötä, mutta kyllä vaan entisestään muuttui nyt lattian myötä! Täältä pääset katsomaan, miltä keittiö näytti tässä välissä uusilla tasoilla ja vanhalla tummalla lattialla.


Valot tekee paljon enkä kuviin saa ihan sitä oikeaa tunnelmaa mikä livenä on vaikka eri valossa kuvasinkin. Mutta vitsi, että mä tykkään tästä nyt! 

Tää on omasta mielestä nyt aivan eri keittiö, niiin fressi! Hurjan tyytyväinen olen lopputulokseen.

Vaalea lattia oli kyllä omasta mielestä aivan nappi valinta <3.

Nyt on 3/4 huoneesta jossa on laminaatti korjattu. Nämä kolme, keittiö. ruokailutila ja työhuone on muuttunut hurjasti uuden lattian myötä.

Olohuoneen lattia on työnalla. Sitä korjataan parhaillaan. En malta odottaa, että pääsee näkemään sen valmiina! Olohuone on kuitenkin lähes 40 neliöinen ja muutenkin vaalea niin jännityksellä odotan sen valmistumista!

Niinkuin varmasti teksteistä on huomannut ja tullut ilmi niin yhtä tunnemyllerrystä tämä aika on ollut. Välillä tuntuu, että haavoja revitään uusiksi auki ja ne muistot virheen esilletulovaiheesta ja siitä rankasta ajasta elämästä palautuu mieleen. Eihän siltä voi välttyä! Kaippa se kuuluu asiaan, olisihan se enemmän outoa jos se ei miltään tuntuisi.


Nyt just on kyllä todella hyvä fiilis tästä näkymästä ja siitä, että 3/8 on korjattu!


Iloa päivääsi!Tiinamaria

2 kommenttia: