Rakuunakana - yksi meidän perheen (kana)suosikkiruoka!
Niin minä kuin moni muukin kaipaa välillä uusia reseptejä.
Tätä suosittelen kokeilemaan mikäli rakuunakana ei ole entuudestaan tuttu!
Oman kielen on tämä ruoka vienyt mennessään :).
Ainekset
800g (6-8 kpl) broilerin rintafilettä / ohutleikettä
riisiä lisukkeeksi
Marinadi
pienen sitruunan mehu
hunajaa pari ruokalusikallista
n. 5 tl sinappijauhetta
runsaasti kuivattua rakuunaa
Paistamiseen
voita
Pannuun lisäksi
1 kanaliemikuutio
4 dl kermaa
suolaa
Tee näin:
Pilko broilerin rintafileet kulhoon (voi toki olla kokonaisiakin). Sekoita marinadi aineet kanojen sekaan ja laita jääkaappiin marinoitumaan. Suosittelen tekemään tämän vuorokausi ennen paistamista - syömistä!
Paista pannulla voin kera, kun kanat ovat kypsiä lisää kanaliemikuutio (hyytelö), kerma ja suolaa oman mauan mukaan. Lisää tarvittaessa myös rakuunaa!
Tarjoile riisin kera.
Ihanaa iltaa :).
Tiinamaria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti