lauantai 30. joulukuuta 2023

Vuosi 2023 pähkinänkuoressa

 


Vuosi 2023 lähenee loppuaan!


Olipahan vuosi!


Ensimmäiset 6kk oli yhtä pelonsekavaa ja toiveikasta jännitystä, miten raskauden käy. Sairaslomalla, vuodelevossa olin Tammikuun viimeisestä päivästä Leonan syntymään asti.

Pää oli pidettävä kasassa ja uskottava, että kaikki menee hyvin. 

Lähes kuusi viikkoa etuajassa meidän pieni Jellona sitten syntyi.

Viiden päivän tehohoito- plus yhden päivän perhehuone-osastovuorokauden jälkeen pääsimme kotiin hyvin pikkuruisen nyytin kanssa joka oli kuin pieni nukke ja käytti 44cm koon vaatteita monta ensimmäistä viikkoa <3.

Siitä pienestä keskosesta on kuitenkin kuoriutunut erittäin toimelias ja tomera, nopeasti oppiva neiti.

Kiire sillä oli syntyä, valtavan hiuspehkonkin tuo oli kasvattanut masussa ja 4,5 kk iässä meillä oli jo pari hammasta ja käännyttiin jo reippaasti matolla ympäri.

Kainaloista tukien tuo 6kk vanha neiti jo tepastelee ympäri huushollia ja sanoo "äiti ja nam".

Hänen suuret silmät ja hymyilevä suu valaisee koko huoneen. Isäni sanoin: "Hän on pikku aurinko".


Niin valtavan ihana ilopilleri ettei sanat riitä kertomaan kiitollisuuden määrästä.Menetyksiltäkään ei tänä vuonna säästytty, kun Huhtikuussa jouduimme päästämään sateenkaarisilloille meidän rakkaan perheenjäsenen, Iineksen <3.

Häntä ikävöimme ihan älyttömän paljon!!


Juhlia on ollut useita. 

Minun 40v. synttärit, isäni 70v. synttärit, vauvan sukupuolenpaljastusjuhlat perheelle, ystävieni järjestämät ihan mielettömän upeat yllätys baby showerit minulle ja Leonan ristiäiset. Ja Halloween juhlatkin vietettiin vielä perheen kanssa.


Pieni syksyinen reissu tehtiin Ahvenanmaalle sadonkorjuujuhlille yhdessä vanhempieni kanssa.


Ennen joulua sairastettiin koko perhe melko hurja Korona.

Ja sitten oli se ensimäinen joulu perheenä. Se oli ihana pienen tontun kanssa.Unelmat ja toiveet vuodelle 2024 on laitettu kartalle ja lähetetty universumille.

Ihan askartelin tässä parina iltana unelmien kartan, niitä on mun mielestä tosi kiva tehdä, ja siellä ne unelmat nyt jääkaapin ovessa koreilee :).


KIITÄN teitä lukijoita taas kuluneesta vuodesta <3. Kiitollisena ja iloisena siitä miten uskollisia ja IHANIA lukijoita ja seuraajia siellä onkaan. Ette arvaakaan miten paljon merkitsette minulle <3.


Iso kiitos siis teille <3.


Blogissa nähdään ensi vuonna varmasti yhtä paljon kirjoitusvirheitä :D, aitoa ja rehellistä elämää sekä kuvia ja toivonmukaan myös niitä unelmien toteutumisia :).


Toiveita saa aina esittää teksteihin ja kuviin liittyen. Sitä varmasti itse välillä vähän putkinäköisesti jopa tätä tekee, eli toiveet ovat aina tervetulleita <3. Ja kommentit, niitä on aina ilo lukea <3.Meillä vuosi vaihtuu kotosalla. Vanhempani ja heidän koira ovat tulossa meille syömään ja viettämään iltaa. Eli me + vauva + kaksi eläkeläistä ja raketteja pelkäävä koira = rauhallinen uuden vuoden aatto.


Raketit katsotaan tänä(kin) vuonna ikkunan takaa.


OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE <3.

Tiina
Facebook

Instagram
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti