sunnuntai 17. joulukuuta 2023

10 kuvaa viikolta

 


Kymmenen kuvaa kuluneelta viikolta.

Eri päiviltä, eri hetkistä. Kun herättiin, leikittiin, höpsöteltiin, syötiin, kun Leona nukkui mun sylissä ja katsottiin "Vain elämää" joulujakso, lähdettiin Mäntsälään katsomaan Joulupukkia...

Ihan vain juuri siitä hetkestä napsastu kuva.


Viikko on pitänyt sisällään vauva-arjen lisäksi ulkoilua sekä leikkitreffejä Emmin ja vauvojen kanssa.

Tämä on vaan niin mahtavaa kun saa seurata näiden kahden pienen kullannupun kasvua ja kehitystä. Tällä viikolla saatiin todistaa niin herttainen hetki kun vauvat pitivät toisiaan käsistään kiinni ja tuijottelivat toisiaan silmiin hymyillen. Leona teki tuttavuutta vähän turhankin innokkaasti ja kääntyi aivan toisen kylkeen kiinni ihmettelemään. Onneksi toinen ei säikähtänyt meidän tomeraa neitiä :).

Siis niin herttaista että sydän suli näille kahdelle <3.

Vaikka vauvoilla onkin 2kk:n ikäero, Leona on 2kk vanhempi, oli näillä kahdella oikeasti tasan kolme viikkoa eroa lasketuissa ajoissa, eli hyvin samanikäisiä ovat. Kiva on myös seurata näiden kasvua, Leona oli viimeksi neljä senttiä lyhyempi kun samalla viikolla näillä oli 3kk ja 5kk neuvolat ja paino oli lähes sama.

Niin on kyllä onni kun läheisellä ystävällä on samanikäinen lapsi. Suurimmalla osalla meidän ystävillä lapset kun ovat jo teini-ikäisiä - täysikäisiä.

(Kuvat julkaistu leikkitreffeistä Emmin luvalla).


Meillä istuminen syöttötuolissa on alkanut olla jo vähemmän heiluvaa ja kokeiltiin jo tällä viikolla juoda nokkamukista. Ja sehän onnistui.

Tuo Tupperwaren nokkamuki on ihan loistokeksintö. 10 pistettä sille. Mukin voi kääntää ylösalaisin ja heilutella sitä ja juotava pysyy mukin sisällä. Vain imulla saa juotavaa ulos! Loistava keksintö!


Tätä perus vauva-arkeahan meidän elämä on, Leonan aikataulujen mukaan elämistä :).


Ensimmäinen joulu perheenä on myös edessä jota kovasti odotetaan. 

Ennen jouluaattoa, ensi viikolla, samana päivänä meillä on Samun synttärit ja Leona täyttää 6kk. Hauskaa kun näillä on sama päivä kun syntyivät ja aina kun Samu täyttää vuosia, täyttää Leona puolikkaita.


Puoli vuotta sitten meidän elämä muuttui kokonaan ja nyt on todella vaikea edes kuvitella elämää ennen sitä. Niin on tähän uuteen elämään tottunut. Siinä missä Leona kasvaa kokoajan, opettaa ja kasvattaa hän meitä siinä sivussa <3.

Kaikki on tuntunut kuitenkin todella luontevalta. Itseasiassa en koe että mikään asia toistaiseksi olisi tullut yllätyksenä.Tasan viikko jouluaattoon. Me ei olla hankittu vielä muuta kuin Muikunmädit pakkaseen. Pikku-T:n lahja on ostamatta ja vanhempieni yksi lahjan osa on toivonmukaan postissa lähipäivinä tulossa :).

Me vietetään tätä Jouluaattoa viidestään vanhempieni kanssa. Äitini, isäni, sekä me.

Teresan perhe tulee sitten aaton jälkeen meidän kanssa joulua vielä viettämään joku päivä.


Mukavaa sunnuntaita kaikille <3.
Tiina
Facebook

InstagramEi kommentteja:

Lähetä kommentti