maanantai 4. joulukuuta 2023

Lahjojen paketointia
 

Osa lahjoista ostettu ja paketoitu, sekä myös toimitettu lahjojen saajille.


Kummipojalle Rescue penquin ja yhdelle kummitytölle aamutossut ja karkkia, heidän omien toiveidensa mukaan.


Leonalle ostimme purulelun, potkupuvun, pulkan, nalle käsilaukun sekä leikkipianon.

Leona ei lahjojen päälle vielä ymmärrä mitään, mutta olisimme ostaneet nämä hänelle muutenkin nyt, niin laitoin ne sitten paketteihin. Ehkä hän paperin rapinasta tykkää kun lahjat avataan :).


Katsotaan jos kevät-talvella päästäisiin pikkusen pulkkaa Leonan kanssa kokeilemaan. 
Purulelu hampaiden kutinaan, potkupuvun ostin 6-12 kk koossa, piano 6kk+ leikkeihin, meillä kun ei muita leluja vielä ole kuin pehmoleluja ja koska parissa kirjassa on nappi jota painamalla tulee ääni, mistä Leona tykkää hurjasti ja osaa jo nappia painaa, uskon että piano tulee olemaan huippu juttu hänestä. Ja käsilaukku, kyllähän nyt jokaisella pikku tytöllä käsilaukku pitää olla ;). 


Muut lahjat on pidettävä salaisuutena etteivät saajat niitä täältä näe :).


Lahjapapereita ja nauhoja oli jäänyt edellisiltä vuosilta, joten ne oli valmiina.


Vanhempieni sekä Teresan perheen joululahjat on vielä ostamatta, mutta muuten meidän lahjat ovat ostettu. Pikku-T:ltä meinaan vielä myös kysyä onko hänellä toiveita lahjan suhteen.
Samun kanssa me ei olla annettu enää vuosiin toisillemme lahjoja. Ja muutenkin lahjat aikuisille ovat hyvin pieniä yleensä. Lapset ovat eri asia ja heidän toiveidensa mukaan aina lahjat annettu.Mitä ajatuksia mulla on lahjoihin omille lapsille?
Ei missään nimessä mitään isoa lahjakasaa, ei ei!!

Heidänkin (huomaatteko, uskon vakaasti ettei Leona ainoaksi jää) toiveet otetaan huomioon, mutta ei se tarkoita että kaikki toiveet toteutuisivat. 
Ja semmoinen ajatus mulla myös on, että tietoisesti lapsi valitsisi mikä toive listalla ei olisi niin tärkeä ja hän valitsisi mielummin lahjan jollekkin vähävaraiselle lapselle hyväntekeväisyyteen. Näin lapsi oppisi jo pienestä auttamaan ja ajattelemaan muita <3.


Hänellä/heillä ei tarvitse näin syvälle tunteisiin ja ihon alle mennä nämä asiat kuin minulla, mutta koen nämä itse tärkeinä ja sydämen asioina joista haluan myös omille lapsille puhua.


Mulla nämä asiat todella menee ihon alle rytinällä. Mulle pelkkä ajatus siitä että useat lapset Suomessakin menee nälkäisenä nukkumaan tai heillä ei ole puhtaita ja ehjiä vaatteita, saa mut itkemään. 

Näin joulun alla telkkarissa pyörii paljon aiheeseen liittyviä mainoksia ja mä herkistyn joka kerta.


Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa alkanutta viikkoa <3.


Tiina

Facebook
Instagram 

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo teidän ihana joulupuu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei🤗. Kuusi on useita kymmeniä vuosia vanha. Ostin sen n.10v sitten käytettynä perhetutulta kenellä olin sitä vuosia ihaillut🎄❤️. Aikoinaan kun tuttuni sen osti, oli se ollut ainoa myynnissä🎄. Ikinä en ole edes vastaaviin törmännyt.

      Poista