sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

40v. synttärit




































Juhlittiin eilen ennakkoon mun 40v. syntymäpäiviä. Oikea päivä on vasta huomenna, 17.4. 


Hyvin pienimuotoisesti juhlittiin, kutsuin ainoastaan perheeni, eli vanhempani ja Teresan perheen, sekä setäni vaimonsa kanssa. 
(Toinen siskoni perheineen kun Ruotsissa asuu, ei luonnollisesti kaikkiin juhliin pääse mukaan). 


Olisi ollut ihana pitää kunnon juhlat ja kutsua mukaan myös kaikki lähimmät ystävät, mutta tällöin moni olisi joutunut seistä ja meillä olisi ollut melkoisen ahdasta. 

Nyt saatiin yhdeksälle hengelle hyvin istuma- ja pöytäpaikat kun otettiin partsilta kalusteet sisään ja osalla oli paikka sohvalla ja sohvapöydän ääressä. 


Perjantaina leivottiin yhdessä Samun kanssa Pätkis-juustokakku sekä Piimäkakku ja eilen lauantaina kaksi suolaista piirakkaa, kinkku-kevätsipuli, sekä parsakaali-feta-kirsikkatomaatti. 


Pätkis-juustokakun tein 1,5 kertaisena ja 24cm vuokaan jolloin se juuri ja juuri mahtui siihen. Aiemmin olen tehnyt sen 14cm vuokaan ja jännitin mahtuuko 1,5 kertainen tuohon 24cm vuokaan. Just ja just mahtui :). 
Tämä kakku on muuten liivatteeton ja todella helppo tehdä. 

Ja Piimäkakku on monille tutuksi tullut meidän juhlista ja erityisesti pikku-T toivoi että leipoisin sitä. 



Koti ja leipomiset saatiin valmiiksi ennen vieraiden tuloa, sen sijaan mulla meinasi tulla kiire itseni kanssa. Tai ei meinannut, vaan tuli :D. 

Mähän olin vielä 10 minuuttia ennen vieraiden tuloa ilman meikkiä ja alusvaatteisillani :D. Viiden minuutin pika meikki, tukka ponnarille ja mekko päälle puoli minuuttia ennen kun ovikello soi. 

Tämä ei muuten ollut yhtään mua, mutta kerta se on ensimmäinenkin :D. 

Reilu kuukauden kestänyt jännetuppitulehdus ja mun levon tarve raskauden/tukilankojeni takia nyt hidasti aika paljon laittamista. 

Mutta saatiin juhlat järjestettyä ja vielä kotona, ei sairaalassa ;). 

Se oli pääasia <3.


Vaikka olisihan se ollut kiva laittaa hiukset auki lämpörullien kanssa ja kunnon meikki, mutta sanottakoon että tässä iässä, tässä elämäntilanteessa, se ei nyt ollut tärkeintä :). 


Mitä tähän ikään tulee, tämä on aivan huippu ikä!! Tämän ikäisenä sitä näkee ja arvostaa elämän monia asioita ihan eri tavalla kun esim. 30-vuotiaana. Tykkään ja innolla odotan mitä seuraava vuosikymmen taas tuo tullessaan :). 




Tänään puolestaan juhlitaan pikku-T:tä joka tänään täyttää 13v. <3. Tädin pienestä lainalapsesta on tullut jo iso neiti! 



Aurinkoista sunnuntaina kaikille!!






Tiina





Facebook
Instagram


















4 kommenttia:

  1. ✨Oikein aurinkoista syntymäpäivää!🌻😻tarjoilut näyttää namilta ja ihana mekko!✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon❤️. Tarjoilut oli kyllä herkkuja, parsakaali-feta-tomaatti piirakkaa on pian taas tehtävä 😋. Mekko on Part Two, kiitos🥰.

      Poista
  2. Lämpimät onnittelut syntymäpäivän johdosta! 💐 Tarjoilut näyttävät todella herkullisilta! Blogiasi on ollut mukava seurata, ihanaa kesän ja vauvan odotusta! 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon🎂😊. Aivan ihana kuulla, Sydäntä lämmittää ❤️. Kiitos👶🌞 ja samoin sinulle, ihanaa kesän odotusta 🌞💕.

      Poista