keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Uusi (itse tehty) ruokapöytä















Siinä se on nyt valmiina, meidän uusi ruokapöytä <3.

Mitä tykkäätte?

M Ä    R A K A S T A N    SITÄ !!!!

Moni teistä on odottanut ja kysellyt koska esittelen pöydän :). Ja nyt ylpeänä ja ilolla sen pääsin esittelemään!

Miehenihän siis on tehnyt pöydän itse. Teräsjalat ja tukikehikko tilattiin, mutta mieheni on muuten alusta asti tehnyt pöydän itse pitkästä tavarasta (eli tammilaudasta).

Ja kuten kuvista näette niin tuolit puuttuu :D. Minunlaiselleni perfektionistille oli vaikea tehdä (julkaista) tämä postaus ilman, että se on täydellinen. Pöytä on täydellinen, mutta ilme ei koska tuolit puuttuu. Kuvassa näkyvät valkoinen ja musta tuoli ostettiin kyllä eilen ja kummatkin meille jää. Toista väriä haetaan vielä 7 lisää. Voipi olla, että se jää ensi viikkoon ja jouluaattona istutaan terassin tuoleilla, mutta tähän on hyvä syy mitä kannattaa odottaa ;).

En paljasta vielä kummat tuolit tulee ruokapöytään, sen näette myöhemmin. Toinen tuoli menee työhuoneeseen kun työhuoneen tuoli sanoi juuri sopimuksensa irti. Mutta oikeestaan tosi hyvä koska silloin kun on ruokailijoita enemmän kuin kahdeksan saa työhuoneesta otettua samanlaisen tuolin pöydän päätyyn. On itseasiassa aika hauskakin, että on eri värinen.

Mitä tuohon pöytään tulee niin tosiaan tammilaudasta tehty ja käsitelty Osmo color top oil valkotammi. Tämä on sama sävy mikä keittiön tasoissa on. Nyt sopii kyllä niin hyvin ruokapöytä "uuden" keittiön kanssa!

Eipä ahdista enää ruokailuryhmä, heheh :D.

Laitan tähän vielä linkin vanhasta ruokailuryhmästä. Todella iso tyylimuutos tuli vaikkakin muut kalusteet pysyivät. Muutamia piensisustusjuttuja vaihdoin myös tilassa ja astiakaappi sai muutosta sisältöön jo aiemmin.

http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/08/ruokailuhuone.html

Olin haaveillut aiemmin kovasti uusista kaapeista tuohon tilaan, mutta eipä tunnu enää yhtään niin romanttiselta tila kuin ennen. Itseasiassa tykkään nyt kaapeistakin enemmän :).
Ainaikin siis toistaiseksi kaapit saa jäädä ;).


Muutama päivä jouluaattoon. Mulla alkaa todenteolla huomenna jouluaattoon valmistautuminen :).


Ihanaa iltaa :).



Tiinamaria



5 kommenttia:

  1. Ihanaa kokonaisuus! Mistä pöytän materialit ostettu?ja Mistä netuolit?��

    VastaaPoista
  2. Todella hieno pöytä! Saisiko mittoja tuosta?

    -Pauliina

    VastaaPoista
  3. Upea pöytä! Monta kerrosta laitoitte TopOilia ja vedittekö kaikki kerrokset valkotammi-sävyllä vai käytittekö myös väritöntä? Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  4. Pöydän tammilaudat on K-raudasta ja jalat tilattiin metalliverstaasta. Eli ihan "pitkästä tavarasta" tehty :).

    Tuolit Jyskistä!

    Top oilia laitettiin 4 kerrosta. 3 x valkotammi ja 1 x väritön!

    Pahoittelen kun vastasin vasta nyt! Oli jäänyt huomaamatta nämä kommentit.

    VastaaPoista
  5. Pöydän mitat ovat 2800 x 1140 :)

    VastaaPoista