tiistai 7. maaliskuuta 2017

Neljä valoisaa huonetta - uusi lattia

Lattia - Bauhause
Ruokapöytä - itse tehty
Matto, Tanger - Ellos
Ruokapöydän tuolit - Jysk
Ruokailutilan kaapit - IkeaHeips :).

Lattiasta on tullut niin paljon kyselyitä niin päätin koota kaikki neljä huonetta vielä yhteen mihin uusi, vaalea laminaatti tuli.

Eli, lattia on Bauhausesta. Parador, crystal white oak.

Muutamia viikkoja takana uuden lattian kanssa asumista ja tähän mennessä ollaan oltu todella tyytyväisiä. Niin ulkonäköön kuin tuntumaan.


Ollaan tässä miehen kanssa "naureskeltu" itsellemme. Sille kuinka molemmat ollaan niin perfektionisteja. Se tuottaa tiettyjä "vaikeuksia" elämässä. Laatuvaatimus alkaa olla niin "huippua" välillä kummallakin, että ihan "mikä vaan" ei enää kelpaa. Sitä on tullut niin vaativaksi! Mutta toisaalta hyvä niin, mm. lattialta vaaditaan paljon ja sen täytyy kestää aikaa. Mutta laadun lisäksi kun esteettisyys on myös kummallekkin tärkeä. Sama koskee muitakin, niinkuin olen monesti todennut. Ei ole varaa ostaa kertakäyttötuotteita!

Lattian laatu näkyy vasta ajan kanssa, se on selvä, että vielä siitä ei pysty sanomaan mitään sen enempää kuin, että silmää miellyttää todella paljon! Toivotaan, että se kestää myös kovaa kulutusta :).

Kaikki nämä neljä huonetta koki ison "muodonmuutoksen" uuden lattian myötä. Alakerta oli ennenkin valoisa, mutta nyt se on todella raikas - rakastan sitä!


Ihanaa iltaa!


ps. Voit seurata minua myös facebookissa, Style by Tiinamaria.Tiinamaria
2 kommenttia:

  1. Onpa hieno koti!
    https://faijahommia.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :). Talon sisäpuoli kokonaan itse suunniteltu ja toteutettu - "villoista ja väliseinistä asti" :D

    VastaaPoista