perjantai 24. maaliskuuta 2017

Järjestystä elämään - Godmorgon

Laatikot - Ikea, Godmorgon


Aurinkoista perjantaita <3.

Rakastan tunnetusti järjestelmällisyyttä ja yksi pitkäaikainen haave on ollut saada myös kaapit, hyllyt ja laatikot järjestykseen.

Pieni askelin eteenpäin..

Nyt on aloitettu siitä eniten kaipaamastani järjestyksestä, meikki- ja hiusjutut selkeästi yhdessä paikassa, omilla paikoillaan.

Nämä Ikean Godmorgon sarjan lokerikko ja kannelliset laatikot ovat olleet mielessä varmaan siitä asti kun ne tuli myyntiin, eli kauan..

Mikä sitten kesti näin kauan :)??

Alakerran wc on niin pieni, ettei lokerikot-/laatikot mahdu kaappiin... ja meikkaan aina alhaalla. Ylhäällä en vaan osaa jostain syystä meikata. Lokerikot ja laatikothan ovat nyt yläkerrassa, katsotaan osaanko siirtää aamutoimia sinne vai muuttaako ne alakertaan rappusten alla olevaan lipastoon (mikä on wc:n vieressä).

Nuo ovat mun mielestä niin yksinkertaisen tyylikkäät jo itsessään, että jos mulla olisi oma meikki&kampauspöytä (mikä onkin toinen haave ;) )saisi nuo varmaan olla esillä aina! 

Laatikoita täytyy varmaan hakea yksi setti lisää, sen verran on vielä pinnejä ym pientä tavaraa mitkä kaipaavat kipeästi järjestystä.

Tavoite on, että joku päivä jokaikinen kaappi, hylly ja laatikosto on sisältä järjestyksessä ja samanlaisissa "koreissaan". 
 Tämä haave oikeastaan on vaan korostunut nyt remontin myötä. Kun ollaan jokainen kaappi tyhjennetty ja samalla karsittu tavaraa ja kun ne on taas laitettu takaisin paikoilleen olisi ollut ihanaa laittaa ne "täydelliseen järjestykseen". 

Voiko semmoisen saavuttaa? 

Kyllä, aivan varmasti voi! Ja tämän mä aioin joku päivä toteuttaa! Huone kerrallaan! Ensin täytyy etsiä vaan ne sopivimmat laatikot/korit omaan makuun ja tarpeisiin.Viikonloppu edessä! 
Täällä on aivan mieletön auringonpaiste <3. Ihan keväinen olo! 
Remontista olenkin saanut jo kyselyitä onko se jo jatkunut? Tänään jatkuu :)! Mies piti parin viikon tauon siitä, mutta tänään remontti jatkuu ja huone mikä nyt korjataan on koirien huone (tekninen tila). Eli 6/8 huoneen (lattian) korjaus alkakoon ja korvatulpat kaivettakoon taas esiin ;).


Oikein ihanaa viikonloppua!

Pus!Tiinamaria

(löydät minut myös facebookista - Style by Tiinamaria)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti