torstai 29. joulukuuta 2022

Ihanaa uutta vuotta
Vuosi lähenee loppuaan ja huomenna on vuoden viimeinen päivä. 


Tämä viikko ollaan oltu lomalla ja otettu todella rennosti. 


Katsottu Netflixiä ja levätty. 

Ihan alkuun suosittelen teille sarjaa Netflixistä, tämä oli monellakin tapaa silmiä avaava, enkä itse usko tämän olevan huijausta ollenkaan, niinkuin tästä on mm. väitetty. 

Tämä sarja osui ja upposi minuun monellakin tapaa. 

 

Harry ja Meghan, 


suosittelen erittäin lämpimästi. 

Ihana perhe <3.


Jos nyt pitää jonkun puoli valita tässä asiassa, niin olen ehdottomasti Harryn ja Meghanin puolella!! 

He ovat olleet semmoisen hullun myllyn pyörteissä pitkään ja mielestäni myös heidän näkökulman esiin tuominen oli vähintäänkin oikeutettua heitä kohtaan. 

Heistä on puhuttu niin rumasti ja arvosteltu erittäin ikävästi. Arvostan Meghania naisena ja äitinä todella paljon. Se mitä hän tekee muita auttaakseen on upeaa! Ja myös Harrya miehenä ja isänä, joka haluaa pitää perheensä turvassa ja elää edes jonkinlaista normaalia elämää perheensä kanssa. Asioista suoraan puhuminen on asia jota vaalin, oli ne sitten kivoja tai ei. Ja jos Meghan(!), hänen asemassaan puhui avoimesti muiden ikävien asioiden lisäksi myös kokemastaan keskenmenosta, on se myös minulle iso asia koska jouduin itse tästä asiasta tänä vuonna jopa tuntemieni ihmisten arvostelun kohteeksi. Myös kuninkaalliset saa keskenmenoja ja puhuu siitä avoimesti. Se on elämää. Ja siitä on täysin oikeutettua puhua ja siitä pitäisikin selvästi puhua vieläkin enemmän koska se näyttää olevan erittäin monelle tänäkin päivänä tabu josta ei saisi julkisesti puhua. 

Paljon kohistu sarja aiheuttaa erinäviä mielipiteitä ja minun on tämä. 

Vaikka olet syntynyt tiettyyn sukuun, ja sinulta odotetaan tiettyjä asioita, jos se ei ole sinulle ja perheellesi hyväksi, tietenkin toimit niin kuin sinun on hyvä olla. 


Näin minäkin toimisin. 

Toivottavasti tämä perhe saa rauhan ja elää onnellisesti elämäänsä siellä missä heidän on hyvä olla. 

Aina perhe ei ole kaikilla läheinen ja perheenjäsenet mukana elämässä vaikka nämä elossa olisikin. Ja tämä on joskus parempi niin. 

Joskus joku jota pidit läheisenäsi tai ystävänäsi, "puukottikin" sinua selkään. 

Läheiset tai ystävät eivät toimi niin, tai jos toimii, ei ne ole kumpaakaan. 

Vaikka itse en ole kuninkaallinen ja prinssin vaimo (Vaikka kyllähän toi Samu melkoinen prinssi onkin :D), olen joutunut myös monesti arvostelun kohteeksi. Minusta on puhuttu erittäin rumalla ja ikävällä tavalla, jopa ihmiset jota on pitänyt läheisinä. Mielipiteitähän kaikilla saa olla, minulla ja sinulla erilaiset. Se on täysin normaalia elämää että kaikissa asioissa emme voi olla samaa mieltä. Mutta en ikinä ole ymmärtänyt sitä jos pitää olla ilkeä, puhua selän takana ikävästi jne. 

Mun avoimuus ja suorapuheisuus aiheuttaa välillä toisissa varmasti mielipiteitä ja se on täysin ok ja sallittua. Mutta rajani on minullakin mitä siedän. 


Mä arvostan suorapuheisuutta ja rehellisyyttä erittäin paljon! 

Ilkeilyä en yhtään!! 


Tämmöisiä ajatuksia tämä sarja sai aikaan vuoden viimeisille päiville :). Silmät kostui mulla monta kertaa myötätunnosta sarjaa katsoessa. 


Ollaan kilttejä toisillemme ja puhutaan mielummin kauniisti toisistamme <3.
Vuosi 2022, huh, olipahan vuosi. 

Melkoisen vuoristoradan kyydissä ollaan tämä vuosi oltu. Tunnetilat on mennyt maailman onnellisimmista tunteista maailman surullisimpiin ja kauheimpiin tunteisiin ja hetkiin. Pohjalla on taas jälleen käyty, mutta kuopasta on myös ylös noustu. 


Tunteita ja tapahtumia:

Raskauden alkamiseen ja vauvan tuloon valmistautumiseen ja viisi kuukautta myöhemmin vauvan menetykseen ja hautajaisiin. 

Nyt kun vuoden lopulla katson aikaa taaksepäin, on tämä vauva teema ollut koko vuoden päällä, jollain tapaa. Vaikka töitä on tehty normaalisti kahden viikon sairaslomaa lukuunottamatta synnytyksen jälkeen, tuntuu että ajatukset on ollut kyllä enemmän ja vähemmän tämän vauva "teeman" ympärillä. 


Surutyössä on päästy varmasti jo hyvin eteenpäin vaikka kyllähän tässä vielä varmasti aikaa menee ennenkuin asian kanssa on vieläkin enemmän sinut. Sen kanssa on oppinut elämään ja uskon että se vielä helpottuu vaikka ikuinen ikävä sydämeen jäikin. En ikinä tule unohtamaan sitä pientä nyyttiä, meidän pienen pientä enkeli esikoista vaikka hänet jouduimmekin haudata. 

Minulle hän on tietyllä tapaa aina esikoinen, ei kesken mennyt raskaus. Pieni enkeli vauva <3.Ollaan kuitenkin erittäin toiveikkaita tulevaisuuden suhteen eikä toivoa omasta, uudesta vauvasta olla menetetty, päin vastoin. Usko on erittäin vahva sen suhteen ja onnellisina otamme uuden vuoden vastaan <3.


Se mitä universumi meille antaa, se otetaan vastaan. Me ollaan Samun kanssa todistettu toisillemme, että meidän rakkaus kantaa ja selviää selkeästi ihan kaikesta, en voisi olla tästä asiasta kiitollisempi ja onnellisempi. 

Että me ollaan ME <3."LOPULTA RAKKAUS VOITTAA AINA". 

- MEGHAN MARKLE 
I h a n a a   ja onnellista uutta vuotta 2023 kaikille teille lukijoilleni ja ihanaa kun kuljet mukana <3.


Olkoot uusi vuosi kaikille paljon ihania yllätyksiä täynnä :)! 

Halaus! Rakkaudella,
Tiina
Facebook

Instagram
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti