sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Loppiainen & viikonloppua


Vielä kerran Hyvää uutta vuotta :). 


Tajusin juuri, että multa jäi kokonaan tekemättä juttu meidän uuden vuoden aatolta. Tästä syystä laitoinkin viimeisen kuvan uuden vuoden aatto illalta :). 

Uuden vuoden aattona olimme yhdessä Teresan perheen kanssa vanhemmillamme syömässä. Tehtiin tortilloja, niinkuin monesti meillä on tapana uuden vuoden aattona tehdä. 
Pikku-T toi mukanaan mummille hattarakoneen ja tehtiin hattaroita, lähinnä laitettiin sitä kuplajuomien lasien päälle :). 

Raketit katsottiin omasta olohuoneen ikkunasta kotoota, se mitä näkyi. Meillä Iines ei onneksi ole moksiskaan tai pelkää niiden ääniä eli pystyimme kaupungissa olla. 


Sitten se uusi vuosi, tammikuu ja vuoden ensimmäinen työviikko lähtikin käyntiin. Neljän päivän työviikon tein Loppiaisen takia ja yritän kyllä muutenkin monesti tehdä neljän päivän työviikkoa. 

Joulutavarat on kaikki viety kellariin, niin kotoota kuin kampaamoltakin. 

Kotiin jätettiin vielä kynttelikkö olohuoneen ikkunalaudalle, mutta sitä en koe niin jouluisaksi etteikö se vielä pari kk:tta voisi esillä olla. 


Tänään oltiin yhden kummilapsen 11v. synttäreillä <3.


Nyt on uunilohi juuri uunissa höyrytettyjen kasvisten kera, sen sijaan eilen käytiin ruokakauppaostosten lomassa ravintolassa syömässä. 


Eilen illalla tehtiin myös Iineksen kanssa yön yli porkkanasämpylöitä. Taikina oli 12h:a jääkaapissa ja aamulla reippaan pikku leipurin kanssa leipastiin aamupalalle sämpylät. Niitähän tuli niin paljon että vietiin osa vanhemmilleni :). Oma vatsani kun ei vehnää niin paljon kestä... 

Herkkuliset ja super helpot sämpylät tein Yhteishyvän reseptillä.


Näin se uusi vuosi ja arki on pyörähtänyt käyntiin. 

Innolla odotamme mitä tämä vuosi tuo tullessaan <3.


Keväällä juhlitaan mun pyöreitä, 40v. synttäreitä ja hieman ollaan suunniteltu mitä silloin tehtäisiin. Mitään isoja juhlia en ole ajatellut pitää, kahvit varmasti perheen kanssa vähintään ja Samun kanssa on tarkoitus jotain kivaa tehdä sitten muuten. 

En ole ikinä kokenut ikäkriisejä, enkä koe nytkään. Tykkään juuri tästä iästä todella paljon ja mitä elämä on tähän mennessä opettanut ja "antanut". 
Ryppyjä on kasvoissa paljon enemmän kuin 10v sitten, mutta se kuuluu asiaan ja ikääntymiseen, ja kannan ryppyni kiitollisena elämästä <3.Koti tuntuu ihanan raikkaalta joulun jälkeen ja koska kevät on lempi vuodenaikani, olen iloinen kun sitä kohti mennään. Valoisampia aikoja :).

Jo pelkkä tulppaanikimppu kotona toi ihanan tunnelman kotiin. Mukavaa sunnuntaita ja huomenna alkavaa uutta viikkoa. Tiina 

Facebook
Instagram


2 kommenttia:

  1. Olipa mukavaa kun oli kolmen päivän vapaat. Autoiltiin tapaamaan lapsia ja lastenlapsia ja niistä reissuista nauttii aina. Ei mitään ihmeellistä ohjelmaa, vain yhdessäoloa kahdessa eri perheessä kuuden ihanan lapsenlapsen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihanalta kuulostaa❤️. Varmasti oli ihania hetkiä yhdessä❤️❤️❤️

      Poista