torstai 1. heinäkuuta 2021

Take away ruokaa ja päivä kotosalla



























Tiistai-iltana tultiin kotiin muutamaksi päiväksi ja päätettiin, että näinä muutamana päivänä käydään syömässä ravintolassa joka päivä tai ostetaan kotiin Take away ruokaa.


Loma tuntuu ehkä enemmän lomalta näin :).


Eilen keskiviikkona haettiin meidän naapurista Thaimaalaista. Ollaan muutaman kerran sieltä haettu ruokaa ja ollaan oltu todella tyytyväisiä. Annokset on todella isot, joten me ostetaan aina yksi annos mikä syödään puoliksi. Siltikin annos on noin iso, niinkuin kuvista näkee! 



Perinteisten Prisma ruokaostosten sijasta käytiin hakemassa Lidlistä vain aamu- ja iltapalat.


Koska ei usein käytetä muuten Lidliä tai varsinkaan osteta sokerijugurtteja, nyt ostettiin parit jugurtit mitä ei ennen oltu syöty. 

Itse ostin kahta eri kirsikkajugurttia sekä Kreikkalaista luonnonjugurttia ja heti maistui enemmän lomalta :).


Täytyy käyttää jo mielikuvitusta kun matkustamista on niiin kova ikävä!



Eihän se Kreikkalainen jugurtti hunajan kera omalla parvekkeella toki samalta maistu kun Kreikassa, mutta silti se poikkeaa meidän perusarkiaamupalasta (puuro).



Olohuoneeseen vaihdoin tuon vanhan ruutumaton vaihtelua tuomaan ja telkkarin taustakuvaksi valikoitui värikäs & kesäinen kuva.



Tänään meillä on (ravintola)lounastreffit Karoliinan ja hänen miehensä kanssa ja kuhan sää pysyy hyvänä, lähdetään me sen jälkeen veneilemään <3.


Päivä kotona oli itseasiassa todella kiva. En muista koska olisin kokonaisen päivän viettänyt kotona kauppareissua ja pyykkitupaa lukuunottamatta. 


Nyt valmistautumaan päivää varten :). 



Ihanaa päivää kaikille!




Tiina



Facebook

Instagram





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti