lauantai 3. heinäkuuta 2021

Ribsejä & salaatteja
















Kesäkeittiöstä hyvää iltaa! 


Tänään savustettiin ensimmäistä kertaa Ribsejä Kamadossa Tammipaloilla.


Ostettiin Ribsit Käpylän Mustasta Pekasta joka on muuten super hyvä kauppa. 


Yhteensä lihat oli 3 tuntia savustumassa. 

1,5 tuntia semmoisenaan ritilän päällä, kolme varttia per puoli. 

Lämpötila kokoajan 150c. 

Ja 1,5h folioon käärittynä.

Folion sisälle laitettiin lihapuolelle hunajaa, voita ja Nassu mausteseosta (Savustin tukku).

Toinen lihoista glaseerattiin Blues Hog kastikkeella (Savustin tukku). 


Lihojen annettiin vielä vetäytyä folion sekä tuon Coca Cola pyyhkeen sisällä sen aikaa kun perunat kiehui ja tehtiin salaatit. Reilu puoli tuntia :). 


Mä tein lisukkeeksi kahta eri salaattia.

Tomaatti, mozzarella, pesto (Lidl). 

Ja toinen, salaatti, kurkku ja nektariini.


Muutamat pienet uudet perunat keitettiin myös vielä mukaan. 



Liha oli suussa sulavan mureeta, tosin me Iineksen kanssa pysyteltiin enimmäkseen salaattipöydän puolella ;).



Suosittelemme kokeilemaan! 



Bon Appetit! 




Tiina



Facebook

Instagram






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti