maanantai 6. tammikuuta 2020

Vuodelevossa (kotona)

Vuodelevossa mukana Iines...

Lääkärin määräämää vuodelepoa on noudattanut koko perhe :D.


Tiedättekö mitä tajusin?

Jos ei oteta huomioon niitä muutamaa vuotta mitä käsien takia jouduin olla kotona, en ole koskaan koko yrittäjäolon aikana ollut näin pitkää aikaa VAAN kotona tai lomalla ylipäätään...


Yrittäjyyttä on takana vajaa 10v. ja ne muutamat harvat lomat mitä olen vuosien aikana pitänyt, ollaan oltu aina ulkomailla.

Ikinä en ole kotona ollut varmaan viittä päivää enempää, hyvä jos sitäkään.

Nyt olin kotona kokonaiset 17 päivää.

Tämä on pisin aika mitä olen ollut pois töistä siihen 10-vuoteen, aikamoista...

Tarkoitukseni oli kyllä olla töissä pari päivää tässä välissä, viime torstai sekä perjantai, mutta sairastumiseni vuoksi jouduin niiltä päiviltä siirtämään asiakkaat tuleville viikoille.


Loma nyt ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, tottapuhuen aika reisillehän se meni, mutta onneksi sentään nyt oloni on parempaan päin menossa :).


Jos ei lasketa yhtä kauppareissua, eilisiä kummitytön 8v. synttäreitä, joulutavaroiden pois laittamista ja vartin verran uuden vuoden ilotuksia katsomassa, olen noudattanut lääkärin määräämää vuodelepoa täysin.

Netflix, sohvannurkka ja viltti on ollut viikon sana.

Unohtamatta tuota lähes 14 kiloista mustaa, läheisriippuvaista pientä otusta, Iinestä <3.

Ollaan oltu koko perhe saman viltin alla ja tämä on itseasiassa ollut ihan mahtavaa.

Olisihan se hieman ihanteellisempaa, että sitä aikaa ja lomaa olisi muutenkin kuin silloin kun se on pakollista, lääkärin määräämänä, mutta se on tavoite seuraavalle vuosikymmenelle ;).


Joulu on siis kerätty pois ja vaikka tämä viimeinen joulu olikin meillä hyvin hillitty ja harmooninen, on taas koti niin raikas joulutavaroiden jälkeen.Huomenna on paluu arkeen ja töihin, voipi hieman olla totuttelemista aamuheräämisiin näiden aamujen jälkeen kun kelloa ei ole tarvinnut laittaa soimaan.Lisää haaveita tulevalle vuosikymmenelle tulossa tekstin muodossa pian, luulen, että monella saattaa loksahtaa leuat auki osasta niistä...


Palaamisiin siis <3.
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti