Kun pakkaseen piti tehdä tilaa ja ystäviä tuli kylään - hyvä syy leipoa se parhain mustikkapiirakka :).
Viime syksyn mustikoista meni se toiseksiviimeisin pussi tuossa eräänä päivänä.
Mulla on kaksi eri mustikkapiirakkareseptiä, millä leivon, mutta tämä on se millä teen useinmiten.
Ihan huippu hyvä ja nopea tehdä!
Mustikkapiirakka
Pohja:
150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
n. 1/2 l mustikoita
200 g kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
Sekoita pehmeä voi ja sokeri keskenään, lisää muna, lisää jauhot.
Painele voideltuun vuokaan.
Lisää päälle mustikat ja sekoita loput ainekset keskenään ja kaada mustikoiden päälle.
Paista 200 asteessa n. 1/2h.
Kylkeen sopii tietenkin mahtavasti vaniljakastike :).
Mulla on kaksi eri mustikkapiirakkareseptiä, millä leivon, mutta tämä on se millä teen useinmiten.
Ihan huippu hyvä ja nopea tehdä!
Mustikkapiirakka
Pohja:
150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
n. 1/2 l mustikoita
200 g kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
Sekoita pehmeä voi ja sokeri keskenään, lisää muna, lisää jauhot.
Painele voideltuun vuokaan.
Lisää päälle mustikat ja sekoita loput ainekset keskenään ja kaada mustikoiden päälle.
Paista 200 asteessa n. 1/2h.
Kylkeen sopii tietenkin mahtavasti vaniljakastike :).
Tiinamaria
Style by Tiinamaria Facebookissa ja nyt myös Instassa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti