torstai 7. syyskuuta 2017

Avajaisissa - uutta ja raikasta välittämistä


Kiinteistömaailma Alppila Helsinki


Viime perjantaina sain olla mukana uuden myymäläkonseptin avajaisissa - 
Kiinteistömaailma Alppila, joka on vähän enemmän ja erilainen kuin muut ketjun myymälät.

Nämä on just niitä pieniä ihania irtiottoja arjessa; ihania tunnelmia, kohtaamisia, hyvää ruokaa ja ystäviä.


Uusi, erilainen myymälä vaati kaksi erittäin idearikasta, rohkeaa ja ahkeraa yrittäjä-naista, 
Satu-Maijan ja Petran.

Satu-Maija on erittäin hyvä ystäväni ja Petraan sain tutustua tietenkin Satu-Maijan kautta.

Koko tämä uusi konsepti sai alkunsa siis näiden kahden yrittäjän omista ideoista ja haaveista - luoda jotain uutta, kunnioittaen Kiinteistömaailman omaa menestyksekästä brändiä.

Asuntomyymälä ja Liikkis, eli liikkuva asuntomyymälä.

Kuten kuvista näitte on tällä toimistolla oikea liikkuva toimisto.

Idea Liikkiksestä syntyi kun Satu-Maija ja Petra miettivät eri vaihtoehtoja asuntomyymälälle / toimistolle. 
Koska asiakaskohtaamisesta haluttiin tehdä mahdollisimman vaivaton ja mieleenpainuva, sekä olla mukana myös erilaisissa tapahtumissa, syntyi ajatus tähän mahtavaan Liikkis-ideaan.
Niin auton kuin myymälän digitaalisten Tv-screenien avulla ovat he digitaalisen markkinoinnin edelläkävijöitä - mikäs sen modernimpaa olisi tällä vuosikymmenellä ;).

Kotkankadun asuntomyymälän ilmeen he saivat myös poikkeuksellisesti itse suunnitella kunhan myymälä noudatti tiettyjä Kiinteistömaailman brändivärejä jne.

Myymälästä haluttiin trendikäs, raikas ja kodinomainen ja ilmettä täydennettiin speciaalijutuilla, kuten mm. hauskoilla kierrätysvalaisimilla ja upealla graffitiseinällä.

Tässä he onnistuivat kyllä täydellisesti - tarkkasilmäinen esteetikko kun olen katsoin liikettä juurikin sillä sisustussilmällä ;).

Jo itse tila, talon kulmassa isoine ikkunoineen mahdollisti kauniin pohjan tälle uudenlaiselle ja persoonalliselle myymälälle - puhumattakaan kaikesta siitä modernista lisästä mitä nämä iloiset, edelläkävijä-yrittäjänaiset saivatkaan itse ideoitua ja toteutettua.

Erittäin hieno lisä kyllä Kiinteistömaailmalle - olen erittäin iloinen ystäväni Satu-Maijan ja hänen yhtiökumppanin Petran puolesta kun he saivat toteuttaa itseään ja haaveitaan tämän myymälän kanssa.

Heidän tiiminsä on jo kasvanut yhdellä työntekijällä, Heidillä ja uutta väkeä tarvitaan varmasti pian lisää heidän jengiinsä.


Itse, naisena ja yrittäjänä en voi muuta kuin ihailla aina tämmöisiä mahtavia liikeideoita ja sitä uskallusta ryhtyä toteuttamaan haaveista totta - ja varsinkin kun on kyse kunnon Naisenergiasta. Johan sen auton ripsetkin kertoo minkälaisesta  nais-energista on kyse ;).


Mikäli siis haaveilet uudesta asunnosta tai mietit oman myymistä, palvelee tämä tehotiimi Helsingissä Linnanmäen kupeessa ja autolla pidemmälläkin!


Paljon Onnea vielä uusille yrittäjille ja kiitos kun sain olla mukana teidän ensihetkissä.

<3


Osa kuvista: Katri TamminenTiinamaria

Style by Tiinamaria Facebookissa ja nyt myös Instassa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti