tiistai 4. huhtikuuta 2017

Tattipasta












Tattipasta

250-300 g tatteja (ja mustatorvisieniä)
paistamiseen oliiviöljyä sekä voita
2 dl kuohukermaa
iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
suolaa 
pippuria
parmesanjuustoa



Viikonlopun sienipastan tein tällä (oman pään) reseptillä :).

Murenan blogi-illasta tarttui mukaan tattipasta ja pitihän se päästä testaamaan sitä jo viikonloppuna.
Pakkasesta viime syksyn sieniä. Tattejen lisäksi laitoin mustatorvisieniä. Mutta toki mitkä vaan omat lempparisienet käyvät!

Oman maun mukaan :) 


Ensin kuullotin sipulit öljyssä ja voissa jonka jälkeen heitin sienet mukaan. Maustoin suolalla ja pippurilla ja lopuksi vielä kerma mukaan jonka jälkeen pieni "kiehautus" ja kastike on valmis pastan joukkoon pyöritettäväksi.

Päälle runsaasti juustoa, sen kanssa ei saa pihtailla :).


Tarjous voimassa vielä lukijoilleni Murenaan mikäli kiinnostaa kokeilla tattipastaa, hyvää oli!


Aurinkoista iltaa!



Tiinamaria

(löydät minut myös facebookista, Style by Tiinamaria)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti