maanantai 26. kesäkuuta 2017

Juhannus 2/2Eilen oli "vain" 33 kuvaa juhannukselta ja tässä oli vielä 22 lisää...

Ja arvaatteko, eihän nämä vielä tähän loppunut, heheh... vaan seuraa vielä juhannus extra.


No, mutta!

Tässä oli siis lisää tunnelmia meidän juhannuksesta.
Vaikka vettä satoikin useampaan otteeseen, oli itse juhannusaaton ilta erittäin upea - niin valoisa!

Eilisessä postauksessa oltiin mustavalkoisessa päämökissä ja tämä puolestaan niinkuin monille teille tuttu onkin, on meidän Beach house-mökki.


Mä olen ajatellut, että jossain kohtaa kotoota tuotaisiin ruokailutilan valkoiset kaapit(2) tänne meidän mökkiin. Paikat olen jo miettinyt niille ja vanhempiani "varoittanut", että nykyinen männynvärinen astiakaappi saisi muuttaa toiseen mökkiin :D.
No, nyt se ei ole ajankohtainen, mutta semmoinen suunnitelma mulla on "tulevaisuudelle" - katsotaan ;).


Ja koska nämä mun juhannuskuvat eivät vielä tässäkään olleet niin seuraavassa postauksessa nähdään vielä "Juhannus extra". Olen saanut mun juhannuskuvista ja erityisesti meikeistä nyt niin monta kyselyä, joten mm. siihen palataan ensi kerralla!


Ihanaa iltaa <3.Tiinamaria
(Style by Tiinamaria FB & IG)


3 kommenttia:

  1. noi RM lasit; ah että on ihqut! Ja mistä noi lasipallot noissa juuttinaruissa on, aivan ihanat? nättejä kuvia, oispa itelläkin kesämökki... huokaus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, ne on nätit ja kätsyt kun on muovia :). Sopii mökki ja terassikäyttöön hyvin :). Meillä myös matalat lasit samantapaset. Muistelen, että ostin lasipallot Finnmarista aikoinaan :). Mutta samoja ja vastaavia ollut paljon näkyvillä muuallakin :). Just viikolla näin Porvoon TeeTee-shopissa :).

      Poista