sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannus 1/2








































Perhettä, sukua, naurua, hyvää ruokaa, juhannussauna, mansikkakakku, pelejä, oleilua, päiväunet, uudesta terassista nauttimista jne. - siitä oli meidän juhannus tehty...


Täällä ollaan vielä ihan juhannusfiiliksissä <3.

Meidän juhannus meni mökillä, "missäs" muuallakaan ;).

Ihan "pari" kuvaa tuli taas napsittua ja enhän mä millään saa näitä yhteen postaukseen tiivistettyä, heheh.

Tässä oli tunnelmia meidän juhannuksesta.

Päätähtinä oli päämökin uusi terassi joka pääsi nyt kunnolla käyttöön sekä pikkusiskoni Teresan perheen uusi koiranpentu, niin ihana tapaus!


Muistatte varmaan viime kesältä kun tätä päämökin terassia alettiin tehdä. Viime vuonna terassi tuli melkein valmiiksi, mutta tänä alkukesänä se sai vielä kevyet kaiteet. Sivulaudoitus puuttuu vielä terassin sivuilta, mutta niiden jälkeen se on kokonaan valmis.

Viime loppukesän alesta ostettiin tuolit terassille ja mieheni rakentaa vielä uuden kestopuupöydän terassille joka voi olla ulkona ympäri vuoden. Siihen asti vanha pöytä palvelee.

Myös viime kesän Ruotsin reissulta kun olin viikon isosiskoni luona jonka moni senkin muistaa :), tarttui mukaan mökille uudet dalahäst tarjottimet sekä vahakangas ja mukiteline terassin sivupöydälle. Ne pääsi nyt juhannuksena paikoilleen ja käyttöön.

Päämökin julkisivuremontti on vielä muuten ihan kesken. 1/4 ulkoseinistä on vasta uusittu, mutta koko ulkoilme tulee siis olemaan mustavalkoinen. Siitä tulee niin ihana, tiedän sen jo nyt!

Näistä kuvista saa jo vähän fiilistä minkä tyylinen mökistä tulee.

Vaikka kuvioita onkin monia terassin tekstiileissä, pöytäliinoissa ja vahakankaissa ei se livenä näyttänyt levottomalta kun kaikki oli samanvärisiä. Muut kankaat oli vanhoja ja ne otettiin nyt kunnolla hyötykäyttöön!

Kaikki kolme mökkiämme on aivan eri tyylisiä ja näköisiä niin sisältä kuin ulkoa.
Kaikki ovat kuitenkin kirjaimellisesti  M  Ö  K  K  E  J  Ä .
Sisälle ei tule vesiä yhdessäkään mökissä vaan juomavesi tulee kaivosta ja pesuvedet saunalla järvestä...

Mitäs sanotte tämän päämökin fiiliksestä :)?


Meillä oli todella ihana ja onnistunut juhannus. Samalla "vakio porukalla" oltiin, mun perhettä ja sukua ja me :). Monesti joitain ystäviämme on ollut vielä lisäksi, mutta tällä kertaa näin.

Sää olisi voinut olla vähän parempi, vettä tuli vähän väliä, mutta eipä annettu sen pilata juhannusfiilistä :).

Monivuotinen perinne, juhannussalon koristelu kyllä jäi. Se ollaan koristeltu aina kukkasin, vuosia - joka juhannus, mutta tällä kertaa se koristutti meitä vaan koristenauhoineen.

Teresa leipoo joka juhannus mielettömän hyvän mansikkakakun ja mä tein piimäkakun, siihen ei varmaan ikinä kyllästy. Se on vaan niin hyvää, kostea kuivakakku! Suosittelen kokeilemaan!


Nyt mä toivottelen hyvät yöt!

Ensi postauksessa lisää juhannuskuvia!



Tiinamaria
(Style by Tiinamaria FB & IG)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti