maanantai 4. syyskuuta 2023

Leonan "huone"

 


Siivoilin Leonan vaatelipastoa kun pakkasin pieniä, myyntiin meneviä vaatteita ja laitoin samalla jo seuraavan vaatekoon pienimpiä vaatteita käyttöön.


Eteeni tuli "Little sister" yöpuku jonka ostin jo kun odotin Linneaa, ajatuksella että kuvaan Linnean ja Iineksen yhdessä ja tarkoitukseni oli ostaa Iinekselle pusero jossa lukee "big sister".

Tätä kaksikkoa ja kuvaa ei ikinä tullut, mutta nyt teksti "pikku sisko" sopii Leonalle myös todella hyvin. Sillä onhan hänellä enkeli(iso)sisko <3.


Järjestelin samalla myös Leonan muita tavaroita ja laittelin ne järjestykseen hyllylle. Ostettiin hänelle vaaleanpunaiset rasiat sekä koruille, että ruseteille. Myöhemmin rusettirasiaan mahtuu varmasti myös pompuloita.


Meidän naapuri tuli rapun edessä vastaan kun oltiin lähdössä kaupoille ja vähän ehkä hymyillytti kun hän kysyi minne ollaan menossa ja vastasin: 

"Kuule, ostamaan Leonalle korurasiaa kun hän sai ristiäislahjaksi koruja".

Naapuri vastasi tähän hymyllä: 

"No tottakai, pitäähän nyt jokaiselle pikku tytöllä olla oma korurasia, tietenkin".


No tietenkin ;) !Sinällään hassua kun Leonalla on niin pitkät hiukset, pisimmillään 6 cm. Hän ei näytä omaan silmään niin vauvalta kun "kaljut vauvat". 

Jos ymmärrätte mitä tarkoitan :)? Tai siltä itsestä tuntuu että hän näyttää vanhemmalta kuin ihan pikku vauva pitkine hiuksineen.

Pienen pieni vauvahan hän todella vasta on, 53,5cm mittainen pikkuruinen <3.

Ja hän voisi olla vasta n. kolmeviikkoinen "vastasyntynyt" jos olisi syntynyt kaksi viikkoa myöhässä lasketun ajan.

Mutta niin paljon kyllä hiukset tekevät kun itse on tottunut näkemään niitä "kaljuja vauvoja".


Kakkukoriste mikä ristiäiskakussa oli, on päässyt myös hyllyyn. Sille oli ostettavissa parin euron lisähinnalla pidike jolla se pysyy pystyssä.

Tuo nimikyltti on muuten ostettu Untuvikkopuodista jos joku ideaan myös ihastui :).


Niin kauan kun tässä kodissa asumme, joutuu pikku neiti jakamaan huoneen meidän kanssa. Sillä en millään usko että saataisiin ruokapöytää mahtumaan keittiöön vaikka sänky olohuoneeseen mahtuisikin. Keittiöstä emme voi kyllä jääkaapin vieressä olevaa lipastoa pois heittää ja se olisi ainut mahdollinen paikka ruokapöydälle. Mutta tarvitsemme sen tilan keittiön tavaroille.

Vauva nyt onneksi ei omaa huonetta tarvitse, mutta lisätilaa me muuten kyllä jo kaipaisimme.

Sitten kun Leonalla alkaa olla "nukkekotia, leikkikeittiötä ja nukenvaunuja" tarvitsee hän oman huoneen.

Mutta vielä äitin ja isin vauva mahtuu pitkään samaan huoneeseen <3.


Iloa päivääsi!
Tiina
Facebook

Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti