lauantai 16. syyskuuta 2023

Leona 12 viikkoa

 
Keskiviikkona meidän pikkuisella Leonalla tuli jo 12 viikkoa täyteen <3.

12 viikkoa aivan ihanaa ja onnentäyteistä elämää takana.

Tämä pieni tyttö on muuttanut ja mullistanut meidän elämän täysin. Hän toi mukanaan niin suuren määrän onnea ja rakkautta.Viime viikolla hän painoi 5,2kg ja on n.54cm pitkä. 
56 koon vaatteita meillä käytetään tällä hetkellä. Juuri tänään laitoin viimeiset 50cm koon housut pois. 


Nähtiin pari päivää sitten ystäväperheen kolmeviikkoista vauvaa. Oli hauska nähdä vauvat vierekkäin kun Leona on 12 viikkoa ja Emmin poika 3 viikkoa. He olivat saman mittaisia, mutta Leona on n.800g painavampi. Meillä oli Emmin kanssa tasan kolme viikkoa eroa lasketuissa ajoissa ja jännitettiin silloin raskaana ollessa miten nämä meidän vauvelit mahtaa syntyä. No, meillä tuli etuajassa ja Emmin poika lasketun ajan jälkeen. 
Aivan ihanaa kun läheisellä ystäväperheellä on niin samanikäinen vauva kun Leona. Varmasti tullaan tekemään kaikkea kivaa yhdessä :).Meillä on viikonloppu täynnä kaikkea kivaa ohjelmaa. 
Pikku-T tulee meille "hoitoon" huomiseen asti. Juuri lähdetään häntä hakemaan ja siitä ajetaan meidän vanhoille kotikulmille, Leonan kummeille, Karoliinan perheen luo kylään.
Pikku-T ja Karoliinan lapset tutustuivat toisiinsa Leonan ristiäisissä niin he saavat nyt myös nähdä samalla toisiaan :).


Huomenna myös yksi ystävä on tulossa meille kylään ja katsotaan nyt mihin asti Pikku-T on meillä, että mitä me keksitään.


Ensi viikolla meidän perhe suuntaa pikku syyslomalle Ahvenanmaalle. Vanhempani menevät sinne jo pari päivää aiemmin ja majoittaudutaan heidän kanssa samaan mökkiin.
Ahvenanmaalla on taas Sadonkorjuujuhlat, joilla oltiin viime syksynäkin. Viime vuoden juhlat olivat todella ihanat. Kiva nähdä minkälaiset ne tänä vuonna on. Toivonmukaan vettä ei sada koko aikaa kun ulkona olisi tarkoitus kuitenkin joka päivä juhlilla olla. Säätiedotuksen mukaan vettä on tarjolla, mutta kunhan ei koko aikaa sataisi :).


Mukavaa viikonloppua kaikille <3.

Tiina

Facebook
Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti