keskiviikko 20. syyskuuta 2023

Ahvenanmaalla

 


Myrskyn jälkeen on poutasää!

Aamuyöllä vähän klo: 04.00 jälkeen lähdettiin kotoota ajamaan Turun satamaa kohti. Leona heräsi syömään klo: 03.10 jolloin noustiin kaikki.

Eilen illalla pakattiin auto valmiiksi ennen sateiden alkua. Illalla kuunneltiin uutisia lähestyvästä myrskystä ja mietittiin minkälaisessa myrskyssä saadaan matkustaa.

Kotona aamuyöllä oli todella kova myrskytuuli ja luin uutisia autossa: "Laivaliikenne kulkee toistaiseksi normaalisti, mutta Ahvenanmaalle ei välttämättä laivat kovien tuulien takia pysty pysähtymään vaan on mahdollista, että laivat menee suoraan Tukholmaan.


Tukholmaan...hmmm.. mitenköhän meidän matkan käy :D. 


Hyvin kävi.

Turkuun kun päästiin ei Turussa ollut aamulla enää merkkiäkään myrskystä. Samoin merellä, laiva ei edes keinunut, itseasiassa yhtään, ainoastaan taivas oli tumma.


Aikataulussa tultiin Ahvenanmaalle ja tavattiin vanhempani ketkä tulivat tänne jo maanantaina, käytiin ruokakaupassa ja ajettiin mökille.


Ja oi <3. Miten ihanan idylli paikka tämä onkaan. 
Takapihalla terassin ja rannan välissä on lehmiä, itseasiassa lehmien aitaus alkaa aivan tuosta mökin takaterassin pihanurmen jälkeen. Eli meillä on lehmiä takapihalla. Rannassa on kymmenkunta joutsenta ja peurat kulkee etupihan poikki.


Purkasin meidän tavarat ja laitoin ne kaappeihn paikoilleen jonka jälkeen syötiin ja lähdettiin porukalla ulos kävelylle, rannalle.

Ollaan käytännössä ihan rannan tuntumassa ja tässä on myös hevosia vieressä.


Niin hevoset kuin lehmät olivat todella sosiaalisia ja tulivat heti luokse kun menin aidan lähelle juttelemaan niille <3.Siis mun sielu lepää täällä!!!

Aivan IHANA paikka <3.Huomenna torstaina meillä on ns. kaupunki päivä ja pe-su Ahvenanmaalla on sadonkorjuujuhlat ympäri saarta jonka takia tänne tulimmekin. Silloin kierrämme saarta ja käymme eri sadonkorjuujuhlan "pisteillä". Paikkoja ja tapahtumia on todella paljon ympäri saarta ja toki kaikkea emme edes ehdi kiertää ja nähdä. 

Valitsemme itsellemme mieluisat paikat ja käymme niissä.


Ihana pieni syysloma ja toivotaan ettei saada vettä taivaalta ihan kauhean paljon :).


Huomasitteko muuten miten meidän tummahiuksinen neiti on muuttunut punertavahiuksiseksi :)?
Ihan niinkuin Samu oli ollut pienenä :).

Leonalla on tosiaan hiusten väri muuttunut kokoajan vaan punaisemmaksi. Jännä nähdä minkä väriset hiukset hänelle tulee kun kasvaa :).Nyt iltapalalle,

Kuulumisiin :).

Tiina

Facebook
Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti