lauantai 24. syyskuuta 2022

Amalias limonadfabrik & Mercedes chocolaterie






















Amalias limonadfabrik och Mercedes chocolaterie. 


Tämä oli yksi aivan ihana Skördefesten paikoista. 


Tilalla oli super suloisia lehmiä joita sai syöttää ja paijata. Ei ole varmaan jäänyt epäselväksi että olen todella eläinrakas ihminen enkä pelkää liata käsiäni (tai vaatteitani) eläinten kanssa. Ns. Unelmien täyttymys on aina jos vaan jonkun pienen lampaan tai possun saisi syliin. Täällä ei missään saanut mutta hauskaa oli yhtenä päivänä kun siskoni Teresa ja hänen tyttönsä pikku-T olivat meidän autossa ja pikku-T sanoi: "Äiti, voidaanko ostaa meille possu joltain tilalta jos niitä myydään täällä, isi varmaan yllättyisi jos mentäisiin possun kanssa kotiin". 


Hahaa, no isi olisi varmasti yllättynyt jos Teresa ja pikku-T olisivat saapuneet Ahvenmaalta possu kainalossa kotiin :D. 


Mua huvitti tämä todella paljon ja mietin ettei se omena ole kauas näistä samoista geeneistä pudonnut :D. 


Itsehän vietin joka vuosi lapsena mökillä paljon aikaa naapurin sikalassa ja kävin varmasti joka vuosi saman keskustelun vanhempieni kanssa siitä että mä en saa possua vaikka miten mä sen tahtoisin. 

Sydämeni särkyi siinä kohtaa kun sikala lopetettiin, mutta muu perheeni varmaan helpottui koska haisin aina niin järkyttävän pahalta kun tulin sieltä takaisin mökille. (Kuulemma kilometrin päähän sanoi aina isäni). :D



Mutta, takaisin Ahvenanmaalle :). 


Tällä tilalla oli hampurilaiskoju ja muita myyntikojuja jossa myytiin niin vastaleivottua leipää, käsitöitä, leivonnaisia jne. 


Navettarakennuksen alakerrassa oli limonaaditehdas ja sen yläpuolella limonaadi- ja suklaa myymälä. 


Myylämä oli itsessään jo niin tunnelmallinen että siellä silmä lepäsi. Ostettiin täältä muutamaa eri makuista limua Iineksen 9v. synttäreille tarjottavaksi :). 


Täällä kävisin uudestaan myös seuraavilla sadonkorjuujuhlilla!





Tiina



Facebook

Instagram







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti