perjantai 16. syyskuuta 2022

Ahvenanmaalle


































Keskiviikko-Torstai välisenä yönä kello herätti klo:03.00. Itsehän heräsin kahden tunnin yöunien jälkeen klo:02.00 enkä enää saanut unta. 
Keskiviikko ilta vierähti myöhään ja vasta kymmenen jälkeen illalla pakkailtiin tavaroita mukaan. 

Olen sanan "kiire" kuluttanut puhki jo ajat sitten, mutta viikko oli siihen asti niin kiireinen kun reissuun lähdettiin.  

Muutaman tunnin yöunien jälkeen herätettiin myös pieni uninen Iines ja lähdettiin ajamaan kohti Turkua. Lähdettiin ajamaan 04.00 Turkuun ja luppoaikaa ei jäänyt yhtään vaikka laiva Turusta Ahvenanmaalle lähti klo:08.45. 
Vaikka liikennettä ei Turuntiellä ollutkaan tuohon aikaan, kovan rankkasateen takia jouduttiin ajamaan välillä hyvinkin hissukseen kun eteen ei sateen takia kunnolla nähnyt. 

Puoli tuntia vielä (sähkö)auton latausta jonka jälkeen ajettiin satamaan. 
Laivaan päästiin jonossa heti kun satamaan saavuttiin. 

Hyttiin päästyä sammutettiin vaan hytin valot ja alettiin kaikki nukkumaan. 
Muutama tunti unta, sen jälkeen Iinestä kannelle ulkoiluttamaan koira parkkiin, kahvilaan katkarapuleiville ja niin se kello jo olikin 14.10 kun laiva saapui satamaan. 
Turusta Ahvenanmaalle ei tosiaan laivalla tule kun n. 5,5h:a.

Satamasta ajettiin hotelliin jättämään tavarat. 


Meidän hotelli on ihan keskustassa, Park Alandia ja meillä on lemmikkihuone. 
Iines oli huomioitu vesikupilla sekä herkulla. Palvelu oli aivan ihanan sydämellinen ja tämä lemmikkihuonekin on oikein mahtava. 
Hotellin edessä on kaunis puistomainen kävelytie joka helpottaa myös meidän pienen Iineksen ulkoilutusta aamuin ja illoin. 


Kun oltiin jätetty tavarat hotelliin, lähdettiin ajamaan reilu 20km:n päähän jossa vanhemmillani sekä Ruotsissa asuvalla siskollani perheineen on vuokramökit. 

Mökillä päästiin vähän syömään ja ulkoilemaan koko porukalla. 

Siskoni perheineen lähtivät illaksi tapaamaan siskoni ystäviä täällä. Siskoni on aikoinaan asunut ainakin vuoden Ahvenanmaalla joten hänellä on täällä joitakin tuttuja. 

Me ja vanhempani lähdettiin kaupungille kävelemään ja laitan sieltä vielä erikseen kuvia :). 

Ahvenanmaalta on siis tulossa useampi juttu lähipäivinä :).





Tiina





Facebook
Instagram















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti