sunnuntai 17. huhtikuuta 2022

39v. synttärit & Sitruunamutakakkua















Täällä on tänään juhlittu vanhempieni sekä Teresan perheen kanssa 39v. synttäreitäni. 


Leivoin eilen illalla Annin uunissa ohjeella sitruunamutakakkua.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun tätä leivoin, mutta ei varmasti viimeinen. Todella hyvä, raikas kakku. Sen kanssa tarjoilin lisäksi jäätelöä, macaronsseja, coctailpiirakoita, pasteijoita, sekä Lidlin mini sitruunoita jotka on tarkoitettu syötäväksi sellaisenaan kuorineen päivineen.

Näitä samoja sitruunoita laitoin myös kakun päälle.


Leivoin kakun 24cm vuokaan. Saatan kokeilla tehdä sen seuraavalla kerralla vähän pienempään vuokaan jotta olisi aavistuksen paksumpi. Hyvä noinkin. Annin ohjeessa oli 22-24cm vuoka laitettu, mutta kokeilen varmaan 20cm. Ensi kerralla aion ehkä pitää kakkua myös 5 minuuttia vähemmän uunissa.


Todella helppo ja nopea tehdä. 

Suosittelen kokeilemaan!



Ensi vuonna toivon juhlivani 40v. synttäreitäni Kreikassa. Kevät Kreikassa on niin ihanaa aikaa, eikä olisi vauvalle liian kuuma vielä silloin :). 


Kuvasin eilen kauppareissulla Jumbossa tuon upean pupun joka oli kukista tehty. Todella upea! 



Mukavaa sunnuntaita <3.



Tiina



Facebook

Instagram








2 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea synttäripäivän johdosta! ❤️ Kakku näyttää ihanan herkulliselta. Ja nämä sun kuvat on niin kauniita että pitää aina katsoa joka päivityksen kuvat useampaan kertaan. Onneksi löysin tieni vähän kuin vahingossa Pinterestin kautta tänne sun blogiin. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon onnitteluista💕. Kakku oli todella hyvä, reunoilta se ei niin kovin kuvauksellinen ollut kun tummui sekä jäi mulla vuokaan kiinni voitelusta huolimatta. Mutta niin hyvää että kannattaa kokeilla sitä. Ehkä 10 minuuttia kesti taikinan teko. Ja voi että, kiitos todella paljon❤️❤️🙏, todella ihana kuulla, ja ihanaa kun löysit blogiini🥰💕😘😘. - Tiina

      Poista