keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

Parveke kesäkuntoon & Raparoffee

 
























Tänään on ollut Ihana päivä ja kesäinen ilma :).


Kun olen ollut Tammikuun viimeisestä päivästä asti kotona, suurimman osan ajan vuodelevossa, on aina ihana päästä kotoota välillä ihmisten ilmoille. Sängyssä pötkettelyä kun suurin osa viikostani on....
Jopa niistä Prisman kauppareissuista on tullut välillä henkireikä itselle :).



Tänään pääsin kukkaostoksille ja sitä ennen autoajelun verran stadiin käymään kun Samu kävi viemässä yhdet avaimet asiakkaalle. 
Niin oli ihana ilma että mieli olisi tehnyt päästä kävelemään keskustan kaduille. Sitä saan vielä hetken kuitenkin odottaa :).


Parveke saatiin vihdoin kesäkuntoon kun saatiin muutama viikko sitten jo ostetut parvekelaatikot kukkineen paikoilleen. Muutaman viikon nuo kukkalaatikot oli meidän ruokapöydällä odottamassa laittoa.


Multaa oli enemmän kaikkialla muualla kuin laatikoissa kun yritin mahtua mahani kanssa näitä istuttamaan :D. Muutama ärräpääkin taisi tulla, pari naarmua sain parvekepöytään ja kauhea ähinä varmaan kuului naapuriin asti kun yritin taistella noiden laatikoiden pidikkeiden kanssa. Samu Onneksi pelasti vaimon suurimmalta ärsytykseltä ja tuli apuun :D.



Ai että mä tykkään nyt aivan älyttömän paljon parvekkeen ilmeestä <3.

Harmikseni en kyllä saanut kuviin nyt tuotua tätä samaa tunnelmaa edes 50%:n verran mitä tämä livenä on. Vihreä tausta kun kukkien takana on, ei tunnelma ja kukat tule kuviin lähellekkään oikein.



Aamulla leivoin Kinuskikissan super helpon Raparoffeen.

Tästä ei kyllä piirakan teko helpommaksi mene. Ja jopa Samu kuka ei niin välitä Raparperista, tykkäsi tästä. 

Ei muuta kun Digestive murskaksi joka sekoitetaan voihin. Keksi-voi seos painellaan irtopohjavuokaan. Ohjeessa oli 24cm vuoka, itse tein tämän 20cm vuokaan. Keksipohjan päälle 2 prk:a Valion Kinuskikreemiä ja sen päälle pannulla pehmennetty raparperi ja sokeri. Lopuksi kermavaahtoa päälle.


Super helppoa ja nopeaa :).


Vanhempani tulivat meille iltateelle ja kakulle ja annoin lopun kakun heille mukaan kun he olivat saaneet illalla tietää että saavat huomiselle vieraita. Äitini oli miettinyt ettei yötä vasten ala mitään leipomaan, että hakevat kaupasta valmiin kakun, niin sanoin ettei mitään valmiita kakkuja tarvita kun ottavat tämän lopun kakun mukaan :).

Isäni täyttää perjantaina 70v., joita juhlitaan lauantaina, mutta yhdet sukulaiset eivät pääse lauantain juhliin ja olivat kysyneet voisiko he mennä huomenna kahville. No, he saavat nyt myös tätä herkullista Raparoffeeta :).



Tämä on kyllä resepti joka on super helppo ja nopea pyöräyttää vaikka mökillä. Varmasti teen tätä uusiksi!




Ihana ihana päivä takana ja lauantaina saan nähdä vähän lisää ihmisiä iskän juhlissa <3.







Tiina





Facebook
Instagram





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti