perjantai 27. tammikuuta 2017

Työhuone korjattu, 1/8 valmis













Työhuoneen lattia korjattu!

Samalla näitte nyt mitkä lattiat valittiin :).

Pitkän harkinnan jälkeen päädyttiin vaaleaan laminaattiin. Pitkään tätä harkittiin ja mietittiin ja tähän päädyttiin. Kuvailen lattiaa paremmin myöhemmin.

Myönnän, että oltaisi haluttu ykkösenä tammiparketti, MUTTA..
Tämä koko alakerran lattioiden purku ja uudelleenrakennus tulee niin jäätävän kalliiksi, että ei oikeasti vaan nyt pystynyt siihen. Parketti olisi ollut hinnaltaan "kymmenkertainen".
Tärkeintä on nyt saada talo korjattua!

Tämä lattia on mielestäni kyllä todella kaunis <3. Olen tyytyväinen siis :).

Ainiin ja moni varmasti huomasikin. Työhuoneen raitaseinä on pois! 

Se oli kolme vuotta sitten maalattu ja tykättiin kyllä siitä. Mutta nyt tuntui kuitenkin siltä, että haluttiin rauhallisempi yleisilme. Olkkarista kun katsoi työhuoneeseen, näki niin olohuoneen koristekiviseinän, ruokailutilan vaalean seinän sekä työhuoneen raitaseinän.
Toinen syy sen maalaamiseen oli ehkä "kyllästyminen". Kolme vuotta sitten kun se maalattiin syntyi idea siitä kun ei löydetty sopivaa raitatapettia. Silloin ehdotin miehelleni, että senhän voisi maalata. Silloin en ollut missään nähnyt vastaavanlaisia maalattuja raitaseiniä. Toisin on nyt.
Niin monet sisustusblogit kuin lehdetkin ja huonekalukauppojen mallihuoneet on maalattu juuri näin.
Me oltiin vahingossa edelläkävijöitä 3v. sitten enkä silloin tiennyt, että onkin kohta sisustustrendi.
Nyt alkoi kyllästyttää kun näitä seiniä vilkkui siellä täällä.

Suurin syy kyllä ehdottomasti oli rauhallisemman yleisilmeen saavuttaminen :).


Nämä kuvat oli nopeasti kännykällä otettuja. Vinoja ja tummia :D. Tässä hässäkässä ei nyt ole aikaa panostaa samalla tavalla kuviin ja sisustukseen ;).

Työhuoneen kalusteet olkkarista takas paikoilleen. Ei kuitenkaan ihan täysin vanhoille paikoille.
Ruokailuhuone on jo tyhjennetty pitkin alakertaa ja keittiö purettu tähän työhuoneeseen. Tiivistä tunnelmaa siis työhuoneessa(kin) :D. Kuvat nappasin ennen kuin keittiökin oli ahdettu tähän huoneeseen.

Nyt ollaan siis mikron varassa, mutta onneksi vielä vedet saadaan tässä kohtaa pitää. Se tuottaakin sitten enemmän päänvaivaa kun tämä ruoanlaitto puoli.


Eli siis miten homma täällä etenee nyt:
Ruokailutila ja keittiö on nyt seuraavaksi työnalla.
Kalusteet tietenkin pois, niin huonekalut kuin keittiön kiinteät kaapit, uuni, jääkaappi, pakastin jne. Laminaatit ylös ja sitten betoni jne.

Ei ole kuulkaa tekemisen puutetta ;).
Mä kannan yksi laminaatti kerrallaan, yhdellä kädellä laminaatteja pihalle peräkärryyn sen minkä jaksan. "Lämmitän välillä valmiita pinaattilettuja" ja pidetään ruokataukoja lattialla istuen :D (valkoisella sohvalla ei työvaatteet päällä istuta ;) ).

Voi, että mä sanon kun tää homma on joku päivä ohi. Huhheijaa!

Sit ois uusi alku paikallaan!


Reipasta perjantaita ja ihanaa viikonloppua!




Tiinamaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti