keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kevätsiivous alkoi asustekaapista















Vaikka onkin vasta tammikuun alku niin mulla mieli alkaa olla jo keväässä. Talvihan tässä vielä välissä on, mutta tämän päivän sää ei siltä tuntunut. Vesi tippui ränneistä ja viime viikon aikana sataneet korkeat lumihanget alkoivat sulaa.


Vaikka viimeyönä kädet valvottikin mua ja aamulla ajattelin, että "tänään en kyllä tee yhtään mitään",  että nyt on joku tolkku tultava taas näihin särkyihin. Niin, miten sitten kävikään. Olin pari tuntia ollut tätä "en tee mitään" ja eihän siitä vaan mitään tullut. Tälle päivälle ei ollut siis muita menoja sovittuna joten kotipäivä oli edessä. 

Eipä mennyt kauaa kun päätin alottaa eteisen kaappejen siivouksen. Tai oikeastaan enemminkin "asustekaapin" siivouksen.

Karsisin kaikki laukut, kengät ja huivit sieltä mitä en käytä ja laitan ne pois, eteenpäin.

Periaatteessa kesä ja talvikengät ovat eteisen kaapeissa vaan niinä vuodenaikoina kun niitä käytetään (muuten varastossa), mutta pari hyllyä olen siunannut korkkareille ympäri vuoden. 

Mun haave vuosia on ollut kunnon  W a l k    i n    c l o s e t !
Tiedättekö se semmoinen kunnon "Sinkkuelämää Carrien vaatehuone"! Yksi kokonainen, iso huone, vaatehuone korkeine kaappeineen - kunnolla tilaa, niin vaatteille, kengille, laukuille jne. 

No, eipä mulla sellasta vielä ole ollut ainakaan :D, tuleeko joskus tulevaisuudessa niin jää nähtäväksi.
Mutta nyt ei ainakaan ole :). 
Olisihan meillä mahdollisuus semmoinen toteuttaa ja kyllä sitä mietittiinkin yhdessä vaiheessa tehdäänkö alakerran työhuoneesta semmoinen. Mutta eipä tehty, päätettiin pitää työhuoneena. 
Jos makkareita olisi enemmän kuin kolme (lue taas - suuruudenhullu :D) niin varmasti olisi sitten toteutettu. Nyt kuitenkin kolmesta kotimme makkarista yksi on makuuhuoneemme, toinen työhuone ja kolmas "vierashuone". 


Eteisen kaapit kuitenkin järjestyivät tänään ja seuraavaksi edessä on vaatekaapin raivaus :).

Helpottaapahan pian alkavaan kunnon "raivaukseen". Alakerta tyhjenee pikkuhiljaa "hetkeksi".

Hyvä on kyllä muutenkin tehdä tasaisin väliajoin kaappien siivousta vai mitä :)?! Ei kerry turhaa "romua".


Iloista iltaa :).



Tiinamaria




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti