torstai 24. marraskuuta 2016

Rakuunakana








Rakuunakana - yksi meidän perheen (kana)suosikkiruoka!

Niin minä kuin moni muukin kaipaa välillä uusia reseptejä.
Tätä suosittelen kokeilemaan mikäli rakuunakana ei ole entuudestaan tuttu!

Oman kielen on tämä ruoka vienyt mennessään :).



Ainekset

800g (6-8 kpl) broilerin rintafilettä / ohutleikettä
riisiä lisukkeeksi


Marinadi

pienen sitruunan mehu
hunajaa pari ruokalusikallista
n. 5 tl sinappijauhetta
runsaasti kuivattua rakuunaa

Paistamiseen

voita

Pannuun lisäksi 

1 kanaliemikuutio
4 dl kermaa
suolaa


Tee näin:
Pilko broilerin rintafileet kulhoon (voi toki olla kokonaisiakin). Sekoita marinadi aineet kanojen sekaan ja laita jääkaappiin marinoitumaan. Suosittelen tekemään tämän vuorokausi ennen paistamista - syömistä!

Paista pannulla voin kera, kun kanat ovat kypsiä lisää kanaliemikuutio (hyytelö), kerma ja suolaa oman mauan mukaan. Lisää tarvittaessa myös rakuunaa!

Tarjoile riisin kera.



Ihanaa iltaa :).



Tiinamaria



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti