torstai 25. elokuuta 2016

Dermosil Living & pikku wc (+ vähän pohdintaa rakentamisesta)

Kymmenisen vuotta olen ollut uskollinen asiakas Dermoshopille. Käsisaippuat, suihkugeelit, joitakin rasvoja sekä jalkojenhoitotuotteita olen säännöllisesti tilannut. Living sarja kasvoi uutuuksilla jo jokunen viikko sitten ja tilasinkin mm. nämä tuotteet jo silloin, mutta olen odottanut vanhojen loppumista jotta uudet tuotteet voi ottaa käyttöön.
Muutaman päivän ovat nyt olleet käytössä ja taas jälleen täytyy sanoa, että hinta&laatusuhde on todella hyvä.
Aiemmin (ne viimeiset 10v. :D) olin tilannut värikkäitä "kartion"mallisia saippuoita (mitkä ovat mielestäni todella tyylikkäät) ja nämä ovat kivaa, hillitympää vaihtelua kylpyhuoneiden hyllyihin ja wc-tiloihin.
Tuohon Living sarjaan kuuluu muutamia muitakin tuotteita, mutta nämä olivat tälläkertaa tarpeessa. Ehkä kokeilen muita myöhemmin :).

Samalla tuli kuvattua meidän alakerran wc :D. Pieni ja toimiva. Paitsi ei ehkä sittenkään...
Jos suunnittelisin/rakennuttaisin/rakentaisin uuden talon niin alakerran wc olisi isompi. Se mikä tässä ei toimi on liian vähän säilytystilaa.
Kaapin sisältö ei kestäisi kameran linssiä ;). Se on tupaten täynnä.

Eli mikäli joskus suunnittelet talon rakentamista niin tähän antaisin seuraavan vinkin: Mikäli omistat enemmän kuin "kolme purnukkaa" niin suosittelen isompaa wc:tä siihen tilaan jossa aamulla laittaudut!!!
Yläkerrassa meillä on isompi wc-kylpyhuone ja siellä on se "jättitaso ja kaapit", mutta ne on väärässä kerroksessa :D. Vaikka ylhäällä on makuuhuone sekä suihku niin myönnän, että en ole käyttänyt seitsemän vuoden aikana yläkerran suihkua edes 10 kertaa. Alhaalla kun käy suihkussa, pukee ja laittautuu muutenkin valmiiksi niin ei sitä tule enää mentyä yläkertaan meikkaamaan ja laittamaan hiuksia.

Nää on niitä asioita mitkä huomaa vasta käytännössä - mikä toimii ja mikä ei.
Ja mä tartvitsisin ehdottomasti sen isomman taso-kaappitilan alakerran wc:hen :)!


Pus :)TiinamariaEi kommentteja:

Lähetä kommentti