sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Kylpyhuoneen lasihyllyt
Aurinkoista sunnuntaita! 


Tänään on ollut niin ihana auringonpaiste ja valoisaa, että ajattelin valoisuuden riittävän jo kylpyhuoneen kuvaamiseen.

No, koska kylpyhuoneemme on niiin pieni, ei valon määrä kuitenkaan ihan täysin riittänyt sinne asti, mutta päätin kuvata nämä kuvat nyt silti, niin saan roikkumasta tämän jutun :). Marraskuussa uusittiin jo lavuaari ja peilikaappi ja joulukuussa saatiin lasihyllyt myös paikoilleen. 

Nuo hyllyt saimme vanhemmiltani kun ne jäi heiltä tarpeettomiksi heidän oman kodin kylpyhuoneremontin jälkeen. 

Olimme aikeissa ostaa aivan samanlaiset ja kävi tuuri, että hyllyn koko oli vielä sama ja meille sopiva. 


Pienillä muutoksilla saatiin tuotua kylpyhuone taas tähän päivään, vaikkei putkiremontista ja kylpyhuoneen uusimisesta olekaan kuin n. 14v. Siinä ajassa kuitenkin eläminen jo näkyi. 


Ja mikä tärkeintä, saatiin hieman lisää säilytystilaa pieneen tilaan. 
Kohta 2,5v. ollaan tässä pienessä kaupunkikodissa asuttu ja ihmeellisesti sitä vaan on totuttu 45m2:n, 300m2:n jälkeen :D. 
(Edellinen koti oli 222m2 + autotalli varastoineen reilu 70m2).

No, ehkä kuitenkin sopeutumista on auttanut tieto siitä että tämä on vain väliaikainen ratkaisu. Kunhan vain uusi koti löytyy, muuttaisimme isompiin neliöihin. 


Tätä ei tullut silloin reilu 2v. sitten ajatelleeksi, mutta oli itseasiassa ihan älyttömän hyvä että muutettiin juuri tähän kotiin tässä välissä. Nyt tämän jälkeen jo 100m2:n koti tuntuisi suurelta :D. 

Helsingin hinnoilla kun 300m2:n koti ei budjettiimme mahtuisi. 

Täällä kun neliöhinnat ovat ihan hurjia! Vaikkei meillä mikään hätä uuden asunnon kanssa olekaan, kyllä täällä etuovi.com on jokapäiväisessä selailussa meillä kummallakin. 

Ensi viikolla mennään todennäköisesti katsomaan yhtä paritaloa toistamiseen ja Maaliskuun alussa meidän täytyy tehdä päätös yhden tontin suhteen mitä hatkitsimme ostavamme. Mutta takaisin tähän kotiin. 

Keittiö on nyt ainut mikä pitäisi laittaa kuntoon. Se on ollut puheissa enemmän ja vähemmän koko täällä asumisen aikana nyt sen reilu 2v. ja on kyllä myös täysin mahdollista että keittiö laitetaan kuntoon vasta kun meillä on uusi koti. 

Mä tahtoisin kovasti keittiön remontoida jo täällä asuessa mutta Samua hirvittää se pölyn ja sotkun määrä minkä keskellä jouduttaisiin remontin ajan asua. 
Ja kyllähän Samu siinä oikeassa on, jouduttaisiin laittaa kaikki keittiön tavarat olohuoneeseen koska muualle ne ei mahtuisi. 

Joten voi olla että me asutaan tällä keittiöllä ja laitetaan se sitten kuntoon seuraavaa asujaa varten kun asunto on tyhjä. 
Olisi vaan ihana päästä nauttimaan itsekin siitä uudesta keittiöstä :). 
No, tällä hetkellä mä en edes pystyisi auttamaan Samua remontissa yhtään, joten en halua hänellekään liikaa hommaa! 

Ensi viikolla vaihtuu Maaliskuu, aivan ihanaa <3.


Mukavaa sunnuntaita! 


Tiina

Facebook
Instagram
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti